Τρίτη, 14 Απρίλιος 2015 19:16

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θετική παρουσία των αθλητών του στο Αργος

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο "Athlisis Tennis Club" στο Αργος το πρώτο Ενωσιακό Πρωτάθλημα για παιδιά κάτω των 10 ετών.


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας συμμετείχε με 9 παιδιά από τις ακαδημίες του, σε όλες τις κατηγορίες.
Στο κόκκινο επίπεδο αγωνίστηκαν  οι Ιλιάνα Αθανασοπούλου (7 ετών), Άγγελος Κομίνι (7 ετών), Κρίστυ Χριστοπούλου (4 ετών), στο πορτοκαλί επίπεδο οι Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος (7 ετών), Στέλλα Ρήγα (9,5 ετών) και Λυδία Ζέρβα (8,5 ετών).
Η Αθανασοπούλου και ο Κομίνι δοκίμασαν τις δυνάμεις του και στο στο πράσινο επίπεδο. Η ομάδα που απαρτιζόταν από τους Γκέρι Ασένοβα (9,5 ετών), Ξένια Τσάλτα (8,5 ετών) και Έκτορα Παπανικολάου (8,5 ετών). Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Χρήστος Χριστόπουλος και Κατερίνα Σταμούλη.
Η διοργάνωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Η Χριστοπούλου, ο Κομίνι, η Ρήγα και ο Μουτζούρης - Δικαίος είχαν θετικό πρόσημο στους νικηφόρους πόντους, ενώ σπουδαία εμφάνιση έκανε η Ζέρβα, η οποία έμεινε αήττητη τόσο στα μονά όσο και στα διπλά με συμπαίκτρια την Στέλλα.
Η ομάδα του πράσινου επιπέδου με τους Ασένοβα, Τσάλτα και Παπανικολάουπάλεψε αλλά δεν κατάφερε κόντρα στους ηλικιακά μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αντιπάλους από την ομάδα του Ρήγα Αργολίδας που είναι και από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.