×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/nik-rythmiki
×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/nik-rythmiki

Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015 08:24

Στον αέρα τα "Παπαφλέσσεια"

Γράφτηκε από τον

Το ιστορικό μίτινγκ στίβου της Καλαμάτας, τα "Παπαφλέσσεια", είναι πολύ πιθανόν να μην διεξαχθούν φέτος αφού οι διοργανωτές αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα χρήματα που απαιτούνται.


Η διοργάνωση που ξεκίνησε το 1956 και τα τελευταία 22 έτη έχει διεθνή χαρακτήρα, τις προηγούμενες χρονιές έγινε με μειωμένο μπάτζετ, όμως φέτος η κατάσταση είναι πιο δύσκολη από κάθε άλλη φορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοργανωτές έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της Πολιτείας αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου χωρίς όμως να έχουν πάρει απαντήσεις όσον αφορά την στήριξη της διοργάνωσης.
Τα χρήματα λοιπόν δεν βγαίνουν με τίποτα. Με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται πολύ δύσκολο να προχωρήσει η διοργάνωση του μίτινγκ και όλα δείχνουν ότι τα "Παπαφλέσσεια" θα κάνουν… παύση μετά από δεκαετίες.