Τρίτη, 21 Απρίλιος 2015 19:43

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πασχαλιάτικο τουρνουά

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου Αγ. Νικολάου Μεσσήνης το 1ο Εσωτερικό Εαρινό Τουρνουά Αντισφαίρισης Πάσχα για όλες τις κατηγορίες Junior, που διοργανώνεσαι Όμιλος Αντισφαίρισης Μεσσήνης.


Οι απονομές των μεταλλίων σε όλες τις κατηγορίες καθώς και τα αναμνηστικά έπαθλα σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/4 και ώρα 17:00 στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου.
Αναλυτικά οι νικητές σε όλες της κατηγορίες:
Πράσινο επίπεδο, άνω των 12ετών: Μεγάλος νικητής και η έκπληξη της διοργάνωσης Γιώργος Τσόκας ο οποίος κέρδισε στον τελικό την κάτοχο του τίτλου Κατερίνα Αποστολοπούλου 2-0 (6-2, 6-2).
Πράσινο επίπεδο μέχρι 12ετών: 1ος Νικητής και χρυσό μετάλλιο για το Φώτη Φωτεινόπουλο. Στα κορίτσια καλύτερη αθλήτρια η Κωνσταντίνα Καλυβιώτη η οποία κέρδισε στο τελικό την Νικ. Κορδονούρη 2-0 (5-4/4-2).
Πορτοκαλί επίπεδο: Χρυσό μετάλλιο ο Πάνος Κεχαγιάς, αργυρό Κατερίνα Πλιού και χάλκινο Γιώργος Περ. Καλοφωλιάς.
Κόκκινο επίπεδο: Χρυσό μετάλλιο η Αντωνία Πλιού, αργυρό Παναγιώτης  Γεωργόπουλος και χάλκινο Γιώργος Δημ. Καλοφωλιάς.
Τα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας που αγωνίσθηκαν και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον ήτα οι Αποστολία Αθανασακοπούλου, Τζορτζίνα Βλαχάκη, Γιάννης Τσίκινης, Ραφαέλα Χούλιαρη, Απόστολος Καραγεώργης, Ερικκέτη Παναγιωτοπούλου, Χριστιάνα Κοταρίδη και Ιωάννα Αποστολοπούλου.