Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 11:01

Ημέρα γκολφ για νέους το Σάββατο στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον
Ημέρα γκολφ για νέους το Σάββατο στην Costa Navarino

Η Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino, συνεχίζει για πέμπτη χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών γκολφ, με την ‘Ημέρα Γκολφ για Νέους το προσεχές Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Οι νεαροί παίκτες 6-15 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το Σάββατο το δημοφιλές αυτό άθλημα και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους. Θα γνωρίσουν επίσης τα μυστικά, τους κανονισμούς αλλά και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος του αθλήματος που από το 2016 θα βρεθεί ξανά ανάμεσα στα Ολυμπιακά αγωνίσματα.
Μέσα από αυτό το δωρεάν σεμινάριο, θα τους δοθεί επίσης η ευκαιρία να εγγραφούν στο πρόγραμμα ‘2015 Junior Academy Trials’, το οποίο θα λάβει χώρα φέτος το καλοκαίρι, και εκτείνεται πάνω από 10 συνεχόμενες εβδομάδες.  Για πέμπτη χρονιά η Costa Navarino θα δώσει υποτροφίες σε παιδιά και νέους ηλικίας 6-15 ετών, με στόχο να αναδειχθούν μελλοντικά, πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία. Όσοι και όσες επιλεχθούν θα λάβουν και φέτος, δωρεάν εξοπλισμό και μαθήματα για ένα ολόκληρο έτος ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα δύο βραβευμένα γήπεδα του προορισμού. Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχή στην ‘Ημέρα Γκολφ για Νέους’, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 27230 90200, 90202 και στο email: golf@costanavarino.com.
Στο μεταξύ, οι διακρίσεις για τη «Junior Academy» συνεχίζονται, καθώς τα μέλη της ομάδας που έχουν ήδη συλλέξει αρκετή εμπειρία, έχουν ήδη συμμετάσχει σε πέντε εθνικούς και διεθνείς αγώνες γκολφ, σε τρεις από τους οποίους κατάφεραν να διεκδικήσουν πολύ καλές θέσεις:
Ενδεικτικά, σημαντικό επίτευγμα αποτέλεσε η στέψη του Αλέξη Σαρδέλη ως νικητή του αγώνα Hellenic Golf Federation Spring Cup που έλαβε χώρα 4-5 Απριλίου, καθώς και η διάκριση των δύο επιλαχόντων Θεοδόση Αθανασόπουλου και Παναγιώτη Πανταζόπουλου στον ίδιο αγώνα. Ο Αλέξης Σαρδέλης διακρίθηκε επίσης ως επιλαχόντας στον Hellenic Match Play Championship 2015 που πραγματοποιήθηκε 16-19 Απριλίου, καθώς επίσης και ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος στον αγώνα Hellenic Golf Federation Super Cup 2015 (31 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου) στην κατηγορία παίδων. Οι φετινές διακρίσεις των νεαρών παικτών επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες της Ακαδημίας να αναδείξει νέα ταλέντα από τη Μεσσηνία ενώ οι επαγγελματίες καθηγητές είναι αισιόδοξοι για ακόμα περισσότερες διακρίσεις για το επόμενο έτος.