Σάββατο, 02 Μάιος 2015 09:24

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ικανοποίηση για τον 15ο Γύρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Ο 15ος Γύρος της Καλαμάτας διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο και κατά γενική ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Είχαμε ρεκόρ συμμετοχών καθώς περισσότεροι από 1.000 πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της Καλαμάτας ενώ το σημαντικότερο ήταν πως έδωσαν δυναμικό παρών η νεολαία της πόλης με πολλά μικρά παιδιά να συμμετέχουν στον αγώνα.
Στον διοργανωτή Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας επικρατεί λοιπόν ικανοποίηση για την φετινή διοργάνωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στην πρόληψη και ενημέρωση του σακχαρώδους διαβήτη.
«Όσοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο, έδωσαν μια δυναμική που πλέον τον κατατάσσει στους κορυφαίους αγώνες της Ελλάδας.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και οι φίλοι του λάβαμε το καλύτερο δώρο για τα τριακοστά μας γενέθλια. Η αγάπη και η αθρόα συμμετοχή του κόσμου θέτουν πλέον μεγάλα στοιχήματα για τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας, τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου ο οποίος ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη διεξαγωγή του.
Αγωνιστικά, να θυμίσουμε πως στον αγώνα δρόμου τερμάτισαν 537 αθλητές με νικητές, στους άνδρες 1ος ο Καλλιακούδης Δημήτρης με 32:51, 2ος ο Βαλαβάνης Γιώργος με 34:40 κερδίζοντας για λίγο τον 3ο  Νικολόπουλο Ηλία που κέρδισε την 3η θέση με 34:41:40 πάνω στον τερματισμό τον Νικόδημο Νικολακέα  34:41:42.
Στις γυναίκες 1η η Δαγκλή Φωτεινή με 38:55,  2η η Πουλοπούλου Γεωργία  με 42:21 και 3η η Ναβάρο Αντζελίνα  με 43:39. Στο δυναμικό βάδισμα τερμάτισαν 182 συμμετέχοντες ενώ στον αγώνα δύο χιλιομέτρων για παιδιά και γονείς έτρεξαν πάνω από 600.