Πέμπτη, 30 Μάιος 2013 15:59

Σε τρεις αγώνες συμμετείχε ο Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Σε τρεις αγώνες συμμετείχε ο Σ.Δ.Υ. ΜεσσηνίαςΔυναμική παρουσία είχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στον γύρο της Κυπαρισσίας το περασμένο Σάββατο και οι εμπειρίες των όσων συμμετείχαν μεταφέρονται με το παρακάτω δελτίου τύπου:


"Στην Κυπαρισσία που είναι έδρα του Δήμου Τριφυλίας και βρίσκεται στη Νοτιοδυτική πλευρά της Πελοποννήσου, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Κυπαρισσιακού Κόλπου… Με μακραίωνη ιστορία, απέραντες αμμώδεις παραλίες αλλά και πλεονεκτική θέση για εξορμήσεις σε μοναδικής ομορφιάς τοπία όπως η Αρχαία Ολυμπία, οι καταρράκτες της Νέδας, η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, ο φορέας κοινωνικής προστασίας αλληλεγγύης & αθλητισμού του δήμου Τριφυλίας διοργάνωσε τον 18ο Γύρο της Πόλεως της Κυπαρισσίας το Σάββατο 25 Μαΐου με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία.  Οι αγώνες συμπεριλάμβαναν 1000μ. για παιδιά, 4000μ. για γυμνάσια και λύκεια και 10000μ. για δρομείς πάνω από 18 ετών. Ο Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας βρέθηκε εκεί και στήριξε την προσπάθεια των τοπικών φορέων αναδεικνύοντας την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και τη διάδοση του φίλαθλου πνεύματος στο νομό μας, πράγμα που αποτελεί σκοπό και στόχο του συλλόγου".
Από εκεί και πέρα ο ΣΔΥΜ συμμετείχε και στον Παλαιολόγειο δρόμο Σπάρτη - Μυστρά με τους Αγγελο Παρθένης και Αρη Νικολαϊδης, ενώ ο Τάσος Μπέκος έλαβε μέρος στο  πρωτάθλημα βετεράνων "Τα Τρίτσεια" που έγινε στην Κεφαλλονιά και μάλιστα κατέλαβε την πρώτη θέση στα 100 και 200μ.