Πέμπτη, 07 Μάιος 2015 21:43

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πλούσιο σε δράση το φετινό καλοκαίρι

Γράφτηκε από τον

Πλούσιο σε δράση θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Το εσωτερικό τουρνουά για ενήλικες και παιδιά θα διεξαχθεί από 15-24 Μαϊου. Το τουρνουά είναι μόνο για ενεργά μέλη του Ο.Α. Καλαμάτας καθώς και για τους μαθητές των ακαδημιών. Το πρώτο τριήμερο οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στην Τέντα.
Στις 16-17 Μαϊου θα φιλοξενήσει ένα μη αθλητικό γεγονός, την Πανελλήνια μορφολογία σκύλων στα γήπεδα της δυτικής παραλίας. Ένα συναρπαστικό γεγονός το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία με μεγάλη προσέλευση το 2014 θα επαναληφθεί και φέτος!
Στις 18-28 Ιουνίου θα διεξαχθεί  το 2ο Παπαφλέσσεια Tennis Open, το μεγάλο τουρνουά ανοικτής συμμετοχής στην Καλαμάτα που προσέλκυσε πέρυσι πάνω από 100 συμμετοχές από όλη την Πελοπόννησο. Από το 2015 το τουρνουά μπαίνει στην σειρά Peloponnesus Tennis Masters, μιας πρωτοβουλίας των συλλόγων της ΑΕΚ Τρίπολης, Ρήγα Αργολίδος, Ο.Α.Καλαμάτας, με κοινή βαθμολογία και τελικό Masters για τους 8 πρώτους αθλητές!
Στις 24 Ιουλίου θα ανοίξει η αυλαία για το πρώτο τουρνουά βετεράνων στην Καλαμάτα σε συνεργασία με τον Σ.Β.Α.Ε.!
Τέλος, το καλοκαιρινό tennis camp για παιδιά ηλικίας 5-16 ετών ξεκινάει από 22 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια 7 εβδομάδες!