Παρασκευή, 08 Μάιος 2015 19:58

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Συμμετείχε με 28 δρομείς στον 4° Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Γράφτηκε από τον

Ο 4ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας που έγινε την περασμένη Κυριακή πέρασε στην ιστορία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους συμμετείχαν, αλλά και σε όσους τον παρακολούθησαν από κοντά σαν θεατές, ενώ έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε έναν αγώνα στους άδειους δρόμους της πόλης.


Η 4η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου, με την ευθύνη του ΣΕΓΑΣ και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, ήταν και φέτος μία μεγάλη γιορτή για το τρέξιμο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ένα γεγονός που είχε αποδέκτες όλους τους πολίτες όχι μόνο της πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας, μέσα από τους διαφορετικούς αγώνες δρόμου που περιλάμβανε. (Ημιμαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου 3χλμ, Αγώνας για ΑΜΕΑ).
4000 δρομείς πήραν μέρος στην εκκίνηση του ημιμαραθωνίου μαζί με τους αθλητές για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ήταν παρόν σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση με ισχυρή παρουσία, αποτελούμενη από 26 δρομείς, οι οποίοι αγωνίσθηκαν και τερμάτισαν όλοι με απόλυτη επιτυχία.
Την καλύτερη επίδοση από πλευράς ΣΔΥΜ πέτυχε ο Γιώργος Λάππας με χρόνο 01:31:39, ερχόμενος 108ος στη γενική κατάταξη.