Τρίτη, 12 Μάιος 2015 16:30

Τέσσερα μετάλλια ο Μεσσηνιακός στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας

Γράφτηκε από τον

Διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας με συμμετοχές αθλητών από Αθήνα, Πάτρα,Τρίπολη, Σπάρτη, Πύργο, Αίγιο και Κόρινθο διοργάνωσε την Κυριακή ο Μεσσηνιακός στην Καλαμάτα.


Ο Μεσσηνιακός συμμετείχε στους αγώνες αυτούς με τους εξής αθλητές:
Στην κατηγορία Μίνι Μικρά αγόρια με τους Τσιμικλή Δημητρη, Μενέγο Χάρη, στην κατηγορία Μίνι Μικρά κορίτσια με την Παναγιωτοπούλου Ζωή στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα με τον Διγώνη Φώτη, στην κατηγορία παμπαίδων με τους Γρουσουζάκο Γεώργιο, Δεδούση Γιαννη και τον Μπαζίγο Βασιλη, στην κατηγορία Πανκορασίδων Παναγιωτοπούλου Μαρία και στην κατηγορία παίδων με τους Δαρσακλή Σταύρο, Νταβουτιάν Γεώργιο και Σκουρτσίδη Λεωνίδα.           
Τα αποτελέσματα για τους νεαρούς αθλητές του Μεσσηνιακού ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά καθώς σε 6 κατηγορίες είχαν 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο.
Στην κατηγορία Μίνι Μικρά αγόρια ο Μενέγος Χάρης κατέλαβε την 3η θέση και ο Τσιμικλής Δημήτρης την 5η θέση.
Στην κατηγορία Μίνι Μικρά κορίτσια η Παναγιωτοπούλου Ζωή κατέλαβε την 2η θέση.
Στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα ο Διγώνης Φώτης κατέλαβε την 6η θέση.
Στην κατηγορία Παμπαίδων ο Μπαζίγος Βασίλης πήρε την 5η θέση, ο Δεδούσης Γιάννης την 9η θέση και ο Γρουσουζάκος Γιώργος την 11η θέση .
Στην κατηγορία Παγκορασίδων η Παναγιωτοπούλου Μαρία κατέλαβε την 1η θέση.
Στην κατηγορία Παίδων ο Νταβουτιάν Γιώργος κατέλαβε την 1η θέση ο Δαρσακλής Σταυρος την 4 θέση και ο Σκουρτσίδης Λεωνίδας κατέλαβε την 7 θέση.
Οι αγώνες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου κάτι που φαίνεται τόσο από το επίπεδο των αθλητών όσο και από τις συμμέτοχες στις μικρές κατηγορίες που ξεπέρασαν τις 65.
Ο διοργανωτής Μεσσηνιακός ευχαρίστησε όλους βοήθησαν για την πετυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Μεσσηνιακού είναι την Κυριακή στην Τρίπολη σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ