Τετάρτη, 13 Μάιος 2015 16:20

ΚΑΡΑΤΕ: Δώδεκα μετάλλια ο Παμμεσσηνιακός στο πανελλήνιο κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Δώδεκα μετάλλια (4 χρυσά, 3 αργυρά και 5 χάλκινα) ήταν ο απολογισμός του Παμμμεσσσηνιακού Α.Σ. Καράτε στο  Πανελλήνιο Κύπελλο Shito Ryu Καράτε που διεξήχθη στο Ολυμπιακό κέντρο Βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια Αττικής.

Στη διοργάνωση που έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ),  οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν τις 800 και ο Παμμεσσηνιακός κατάφεραν να διακριθεί και πάλι.
Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση  είναι:
Χασανάκος Αναστάσιος : Χρυσό μετάλλιο στο κούμιτε στην κατηγορία  -40 κιλά στους παίδες του 2003.
Λαπιώτης Δημήτριος : Χρυσό μετάλλιο στα κάτα και  χάλκινο στο κούμιτε στην κατηγορία  -25 κιλά  στους Παίδες του 2007.
Σταυριανού Ελένη : Χρυσό μετάλλιο στα κάτα
Κακούνη Αικατερίνη: Χρυσό μετάλλιο στα κάτα  στις κορασίδες του 2008.
Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος  : Χάλκινο μετάλλιο στα κάτα και ασημένιο στο κούμιτε.
Κατερινοπούλου Ηλιάνα : Ασημένιο μετάλλιο στο κούμιτε στην κατηγορία  -40 κιλά  στις κορασίδες του 2004.
Κατερινόπουλος Νικόλαος : Ασημένιο  στο κούμιτε στην κατηγορία  -30 κιλά  στους Παίδες  του 2005.
Κακούνη Σοφία : Χάλκινο μετάλλιο στα κάτα στις κορασίδες του 2008.
Γεωργάτος Νικόλαος : Χάλκινο μετάλλιο στο κούμιτε στην κατηγορία  +50 κιλά  στους Παίδες  του 2003.
Σταθόπουλος Κωνσταντίνος : Χάλκινο μετάλλιο στα κάτα.
Ακόμα οι  Σταθόπουλος Συμεών , Καραλής Λυμπέρης ,  Μπάλλας Ιωάννης , Καραγιάννης  Δημήτριος είχαν εξαιρετική παρουσία και πέτυχαν αρκετές νίκες και έφθασαν ένα βήμα από τα μετάλλια καταλαμβάνοντας την 4η θέση στις κατηγορίες τους. Ο πρόεδρος  του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου κ. Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν για να έρθουν όλες αυτές οι επιτυχίες  μια ακόμα φορά  στο σύλλογο μας. Θέλω να συγχαρώ την προπονητική μας ομάδα προεξέχοντος του Ευθύμιου Μπούρα που αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες του 37 ολόκληρα χρόνια και του νέου αίματος που έρχεται με τον Χρυσό Βαλκανιονίκη μας Ιωάννη Μπούρα και τον πρωταθλητή Ελλάδος Ευάγγελο Μπούρα. Ακόμα τους δύο αθλητές που βοήθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων Μπάλλα Ανδρέα και Πανάγο Κακούνη. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».   Ο πρόεδρος της διαιτησίας για την Νότια Ελλάδα και  μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε .Ευθύμιος Μπούρας δήλωσε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των παιδιών. Σίγουρα φάνηκε για μια ακόμη φορά η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από όλους στο σύλλογο μας. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που εργάζονται με γνώση και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και αποζητούν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι να συνεχίσουν οι αθλητές μας με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει».