Παρασκευή, 22 Μάιος 2015 13:40

ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιόρτασε τα 10 χρόνια ζωής και την άνοδο στην Α' εθνική

Γράφτηκε από τον

Δύο πολύ σημαντικά γεγονότα γιόρτασε την περασμένη Κυριακή στο παραλιακό κέντρο «Τριλογία» ο Όμιλος Σκακιστών Καλαμάτας.


Συγκεκριμένα, ο όμιλος της Καλαμάτας γιόρτασε τα 10 χρόνια από την ίδρυση του ομίλου και δεύτερον την άνοδο (3η κατά σειρά από την ίδρυση του ΟΣΚ) στην Α’ Εθνική κατηγορία, η οποία αποτελεί την σκακιστική αφρόκρεμα στη χώρα μας.
Στην ευχάριστη συνεστίαση έδωσαν το παρών όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι προπονητές, οι αθλητές του ομίλου, καθώς και οι γονείς και οι φίλοι, οι οποίοι στηρίζουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια που κάνει ο ΟΣΚ.
Η πρόεδρος του Κατερίνα Πουλοπούλου-Μαυρομιχάλη ευχαρίστησε όλους οι οποίοι παρευρέθησαν στην ωραία αυτή εκδήλωση. Συνεχάρη ιδιαίτερα τους προπονητές και τους αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος και ομαδικότητα στην Σπάρτη το τριήμερο 3-5 Απριλίου, στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανάμεσα σε 9 ομάδες, στο οποίο ο ΟΣΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής.
Επίσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με δώρα τα οποία προσέφεραν ευγενικά, δεκάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας. Τα έσοδα που προέκυψαν, θα διατεθούν για τις ανάγκες της συμμετοχής του ΟΣΚ στο ομαδικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο της Πάτρας από 3-8 Ιουλίου .