Κυριακή, 02 Ιούνιος 2013 15:09

Ράλι Ακρόπολις: Στο κλαμπ των "Θεών" ο Latvala! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Βαθιά χαραγμένο στη μνήμη του Jari-Matti Latvala θα μείνει το 59ο Ράλι Ακρόπολις καθώς στα δύσκολα και απαιτητικά ελληνικά εδάφη ο Φινλανδός οδηγός σημείωσε την πρώτη του νίκη με την ομάδα της Volkswagen, στο δυναμικό της οποίας εντάχθηκε φέτος.

 Ο 28χρονος οδηγός επιδεικνύοντας ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για νίκη, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε το Σάββατο ο Evgeny Novikov και από τη στιγμή που πέρασε επικεφαλής δεν δυσκολεύτηκε να αυξήσει τη διαφορά του από τον Dani Sordo, κάνοντας αγώνα συντήρησης την τελευταία μέρα αν και όπως παραδέχθηκε σε κάποιο σημείο: «Προσπαθώ να διατηρήσω το ρυθμό και να συγκρατήσω τον εαυτό μου να μην πάει γρήγορα. Δεν είναι εύκολο...».

Σημαντική στιγμή, λοιπόν, για τον 28χρονο Φινλανδό που πρόσθεσε το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας με τους νικητές του θρυλικού Ακρόπολις. Πέραν αυτού κατάφερε να νικήσει έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες του Πρωταθλήματος, τη στιγμή μάλιστα που ο ομόσταβλός του και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Sebastien Ogier έμενε εκτός διεκδίκησης της νίκης μόλις από την 1η ειδική από πρόβλημα στην τροφοδοσία του Polo R WRC.

 Πηγή: sentragoal.gr

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.