Τρίτη, 26 Μάιος 2015 17:31

ΤΕΝΙΣ: Οι νικητές στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Ο.Α. Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Σπουδαίους αγώνες προσέφερε το εσωτερικό πρωτάθλημα τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Οι αγώνες έγιναν μπροστά σε γεμάτες κερκίδες στον ανακαινισμένο χώρο στη Δυτική Παραλία.
Στις κατηγορίες παίδων, ο ενθουσιασμός που είχαν τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά στο κόκκινο επίπεδο (4-7 ετών) και στο πορτοκαλί επίπεδο (7-9 ετών) μετέτρεψαν τον όμιλο αντισφαίρισης σε παιδικό πάρτι με άπειρα χαμόγελα από παιδιά και γονείς μαζί.
Στο πράσινο επίπεδο (παιδιά 8-10 ετών)  πρωταθλητής αναδείχθηκε ο μόλις 8χρονος αλλά πολύ ταλαντούχος Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος νικώντας την Γκέρι Ασένοβα στον τελικό, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει και το Πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας του!
Η οικογένεια Κουλουμπού, με την 13χρονη Αγγελική και τον 15χρονο Μπάμπη, σάρωσε τα μετάλλια,  κερδίζοντας συνολικά 4 στις κατηγορίες Παίδων, Γυναικών και Ανδρών Consolation!
Αήττητος από το 2013 που ήρθε στην Καλαμάτα ο πρώην διεθνής αθλητής και νυν τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος επιβλήθηκε στον τελικό του Παναγιώτη Καλογερόπουλου, επίσης προπονητή του συλλόγου, σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου με τα σερβίς να σπάνε τα κοντέρ!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των  τελικών αγώνων:
Ανδρών: Χρήστος Χριστόπουλος - Παναγιώτης Καλογερόπουλος 7-5 6-4
Γυναικών: Αγγελική Κουλουμπού- Χριστίνα Εξηνταβελώνη 5-7 6-0 10-4
Παίδων: Μπάμπης Κουλουμπός -Νικήτας Μαλαπάνης 6-2 7-6
Κορασίδων: Αγγελική Κουλουμπού -Τόνια Τσάλτα 6-0
Αγόρια: 12 χρονών Αναστάσης Πάστρας - Ντύλαν Παπανικολάου 4-0 5-3
Κορίτσια: 12 χρονών Δήμητρα Σκορδιά - Αντωνία Γιαννακέα 4-0 4-1
Πράσινο Επίπεδο: Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος -Γκέρι Ασένοβα 4-2
Πορτοκαλί Επίπεδο: Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος - Θεοδώρα Σούμπλη 7-3
Να σημειωθεί ότι στις 13 Ιουνίου ξεκινάει το 2ο "Παπαφλέσσεια Tennis Open", το μεγάλο τουρνουά Ανδρών/Γυναικών ανοικτής συμμετοχής.