Τετάρτη, 27 Μάιος 2015 18:14

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ενα μετάλλιο και θετικές εμφανίσεις στην Βάρη

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ενα μετάλλιο και θετικές εμφανίσεις στην Βάρη

Με ένα μετάλλιο και αρκετές εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας από το 6ο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων - ανεξάρτητων που έγινε 16-17 Μαΐου στην Βάρη.


Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Καλογερόπουλος στην κατηγορία ανεξάρτητοι 40-49 ετών χάνοντας στον ημιτελικό με 3-2 από το Νο2 της κατάταξης, τον Ραμπότα.
Οι αθλητές Μαγιόγλου και Βλαχογιαννης αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων (με τον Βλαχογιαννη να χάνει την πρόκριση σε τριπλή ισοβαθμία και μειονέκτημα πόντων). Ο Πολυχρονοπουλος πέρασε στον όμιλο πρώτος αλλά στην φάση των 16 είχαμε επανάληψη του περσινού αγώνα του Ξυλοκάστρου με αντίπαλο τον Κankariya Sanjay και αποκλείστηκε με σκορ  3-2. Oι Κρητικός και Κωστόπουλος δεν κατάφεραν να αγωνιστούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν περίπου 140 αθλητές.
Σημαντικότερες ήταν οι συμμετοχές των βετεράνων και διακεκριμένων αθλητών όπως του πρώην πρωταθλητή Ελλάδας Κορδούτη, των ομοσπονδιακών προπονητών Βατσακλή, Ζήκου, Καρύτσα και άλλων αξιόλογων αθλητών όπως οι Τσαρσιταλίδη, Παγώνη, Gueorguiev.
Οι αθλητές του Καλαματιανού ομίλου δεν έχουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το επόμενο διάστημα και είναι ευκαιρία για ξεκούραση, αγορές και δοκιμές εξοπλισμού (ρακέτες, λάστιχα, μπαλάκια) για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η αίθουσα προπονήσεων θα είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή σε συνεννόηση με τα μέλη και τους αθλητές.