Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 17:07

Το Σάββατο ο Γύρος της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Το Σάββατο ο Γύρος της Κυπαρισσίας

Τον 20ο γύρο της Κυπαρισσίας θα διοργανώσει ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας μεθαύριο Σάββατο, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης και ελεύθερη συμμετοχή.


Θα γίνουν αγώνες όλων των αποστάσεων και όλων των κατηγοριών για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι επιθυμούν.
Σύμφωνα με τα πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί οι αγώνες θα γίνουν ως εξής:
17:45: 1000 μ. για παιδιά δημοτικών σχολείων (3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών).
18:15: 4000 μ. για παιδιά γυμνασίου, λυκείου και ενήλικες (3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών).
19:15: 10.000 μ. για αθλητές από 18 ετών και πάνω (κατηγορίες ανά 10 ετία ανδρών και γυναίκες).
19:15: 5.000 μ. Δυναμικό Βάδισμα για αθλητές όλων των ηλικιών.
Όλοι οι συμμετέχοντες στο γύρο της πόλης θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα. Όλοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Επιπλέον θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι και πρώτες κάθε κατηγορίας.

Μέχρι σήμερα
οι δηλώσεις συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής για τα 10.000 μ θα πρέπει να έχουν σταλεί το αργότερο μέχρι σήμερα Πέμπτη στο e-mail: kyparissiasports@yahoo.gr . (Για να καταχωρηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αναλυτικά τα στοιχεία του αθλητή: όνομα , ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο) 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από την γραμματεία στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας.
όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση: «Ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος μήκους 5000 μ. γίνεται με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή αθλητικών ικανοτήτων, να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει αξιολόγηση , κατηγορίες και κατάταξη. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα είναι νικητές!  Θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση με τον αγώνα δρόμου των 10.000 μ. και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή μόνο που βαδίζοντας θα τερματίσει ο αγώνας αφού συμπληρωθεί ένας κύκλος 5.000 μ. ως την πλατεία.»
Κ.Μπ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ