Κυριακή, 31 Μάιος 2015 22:40

Ρεκόρ συμμετοχών στο Γύρο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Με πολλές συμμετοχές αθλητών, μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο 20ος Γύρος της πόλης της Κυπαρισσίας που πλέον έχει γίνει θεσμός και έχει αναβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια , συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον αθλητών από πολλά μέρη της χώρας.


Τις 400 άγγιξαν φέτος οι συμμετοχές ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο , ενώ όλα ήταν πολύ καλά οργανωμένα γεγονός που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες , σε αυτό βοήθησαν πάρα πολλοί πέρα από τους οργανωτές , οι εθελοντές αλλά και το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας που σχεδόν με όλες τις δυνάμεις του βρέθηκε στους δρόμους.
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα με τις μικρότερες κατηγορίες με τα νήπια να τρέχουν απόσταση 100 μέτρων και ακολούθησαν 1000 μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων 3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών, 4000 μ. για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και Ενήλικες  3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών. Η εκκίνηση της μεγαλύτερης κατηγορίας έγινε στις 7.15 με τα 10.000 μ. για αθλητές από 18 ετών και πάνω κατηγορίες ανά 10 ετία ανδρών και γυναίκες, 5.000 μ. Δυναμικό Βάδισμα για αθλητές όλων των ηλικιών  όπου οι συμμετοχές μόνο σε αυτή την κατηγορία έφτασαν τις 186 , με αθλητές όλων των κατηγοριών μέσα σε θερμά χειροκροτήματα και την εμψύχωση των θεατών.