Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 17:45

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Με την εθνική στην Τουρκία αγωνίστηκε ο Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Με την εθνική στην Τουρκία αγωνίστηκε ο Λαζαρίδης

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο που έγινε στην Αττάλεια της Τουρκίας συμμετείχε με την εθνική ομάδα ο Καλαματιανός αθλητής Γιώργος Λαζαρίδης.

Η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να διακριθεί ωστόσο είχε καλή απόδοση, έστω και αν έχασε την πευθείας πρόκρισης στα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης στην προσωπική του σελίδα τόνισε σχετικά. «Δεν τα καταφέραμε, παίξαμε όμως αρκετά καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε, μιας και σπάνια βρισκόμαστε όλοι μαζί, παίζοντας φιλικούς αγώνες με άλλες χώρες και να δούμε τους τελικούς. Ήταν μια διοργάνωση με ανάμεικτα συναισθήματα για μας, καθώς δεν έχουμε συνηθίσει να μην διεκδικούμε έναν τίτλο. Θα προσπαθήσουμε ο καθένας ξεχωριστά να βελτιώσει τις αδυναμίες του και όλοι μαζί τη νέα χρονιά να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στο επόμενο Παγκόσμιο, έτσι ώστε να ανέβει η Ελλάδα και πάλι ψηλά. Ευχαριστώ όλες και όλους για τη στήριξη, τη συμπαράσταση, τη δύναμη και την αγάπη σας».