Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 08:07

ΙΚΑΡΟΣ: Χάρη και θέαμα στην τελετή λήξης

Γράφτηκε από τον
ΙΚΑΡΟΣ: Χάρη και θέαμα στην τελετή λήξης

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση έπεσε την Τετάρτη  η "αυλαία" της σεζόν για το τμήμα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του Ικαρου Καλαμάτας, ο οποίος  συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας.

Πάνω από 100 παιδιά από 3 έως 14 ετών παρουσίασαν τα προγράμματα τους και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα από γονείς και φίλους που είχαν γεμίσει την κερκίδα στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.
Περήφανη και η γυμνάστρια Βούλα Γκούζου που είδε τις μικρές αθλήτριές της να προσφέρουν όμορφο θέαμα στην τελετή λήξης, η οποία είχε επετειακό χαρακτήρα. 
Ολα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβριο. Η σεζόν πάντως δεν τελειώνει εδώ για το αγωνιστικό τμήμα.

Με 4 αθλήτριες στο πανελλήνιο

Ο Ικαρος Καλαμάτας θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής κορασίδων και παγκορασίδων που θα γίνει το επόμενο διάστημα στην Αθήνα.
Το σύλλογο θα εκπροσωπήσουν η Μαρία Ντορμούσογλου, η  Αγγελική Κορομηλά, η Αννα Τσικρικά και η  Βάσια Θεοφιλοπούλου, οι οποίες και συνεχίζουν τις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.