Κυριακή, 07 Ιούνιος 2015 18:38

Ομορφο θέαμα στο τουρνουά μπιτς τένις στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή δέκα ομάδων έγινε το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα  του KBV (Kalamata Beach Volley),  το "1rst KBV Beachtennis Tournament". Στους άνδρες έλαβαν μέρος οχτώ ομάδες,  που χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων και στις γυναίκες δύο ομάδες.


Στις γυναίκες μεγάλη νικήτρια ήταν η Βίκη Κουφού η οποία ανακηρύχθηκε "queen of the beach"!, ενώ στους άνδρες τον τίτλο κατέκτησαν οι Ουρανίδης/ Μικάλοφ.  Ο Φίλιππος Ουρανίδης είναι άλλωστε εξειδικευμένος προπονητής στο άθλημα του Beachtennis στην Ελλάδα και όσοι βρέθηκαν αυτό το διήμερο στα γήπεδα του KBV  είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος. Και φυσικά να απολαύσουν όμορφο θέαμα και αγώνες υψηλού επιπέδου.
Από τις 8 ομάδες, προκρίθηκαν στα ημιτελικά οι Ουρανίδης/ Μικάλοφ, Β. Γιαλλελής/ Αντ. Γιαλλελής, Καρράς/ Κουλιέρης και Ορφανός/ Μιχαλόπουλος. Οι Ουρανίδης/ Μικάλοφ επικράτησαν με 2-0 σετ των Β. Γιαλλελή και Αντ. Γιαλλελή και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.
Στον άλλο ημιτελικό οι Ορφανός/ Μιχαλόπουλος νίκησαν επίσης με 2-0 σετ τους Καρρά/ Κουλιέρη, αλλά στον τελικό γνώρισαν την ήττα με 2-0 σετ από τους Ουρανίδη και Μικάλοφ.
Στις γυναίκες έλαβαν μέρος η Βιβή Κουφού, η Αντζυ Καζάκη, η Μαρία Πλαγιανού και η  Βάσω Θάνου, με την πρώτη να παίρνει όπως προαναφέραμε την πρώτη θέση.