Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2013 18:52

Οι νικητές στους αγώνες στίβου των δημοτικών σχολείων Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Οι νικητές στους αγώνες στίβου των δημοτικών σχολείων Μεσσήνης

Με νικητή τον… αθλητισμό έγινε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης το πρωτάθλημα στίβου των δημοτικών σχολείων του Δήμου Μεσσήνης. Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 400 παιδιά που είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και το χάρηκαν με τη ψυχή τους. Τα αγωνίσματα ήταν αγώνας δρόμου 50μ., δρόμος 600μ., ρίψη με μπαλάκι, άλμα σε ύψος και άλμα σε μήκος.  Το 3ο Δημοτικό αναδείχθηκε πρωταθλητής ως το σχολείο με τις περισσότερες νίκες.

Οι νικητές

Στον αγώνα δρόμου 50 μέτρων αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κούσκουλας  από το 3ο Δημοτικό. Δεύτερος ήταν ο Ντενίς Υμεράσι από το Δημοτικό σχολείο Εύας και τρίτος ο Γιώργος Καρούτζος από το 2ο Δημοτικό. Στον αγώνα δρόμου 50 μέτρων κοριτσιών πρώτη ήταν η Κατερίνα Αποστολοπούλου από το 1ο Δημοτικό,  δεύτερη η Σοφία Μπλάνα από το 2ο Δημοτικό και η τρίτη η Μαρία Κορομηλά από το Δημοτικό Εύας.
Στον αγώνα δρόμου 600 μέτρων αγοριών πρώτος ήταν ο Νίκος Σιήμης από το Δημοτικό Εύας, δεύτερος ο Σταύρος Δημητρακόπουλος από το 3ο Δημοτικό και τρίτος ο Αχιλλέας Χαρλέπας από το 2ο Δημοτικό.
Στον αγώνα δρόμου 600 μέτρων κοριτσιών πρώτη  ήταν η Δήμητρα Δημητροπούλου από το 1ο Δημοτικό, δεύτερη η Ελένη Τάφανη από το Δημοτικό Πεταλιδίου και  τρίτη η Ουρανία Νάσοβιτς από το 1ο Δημοτικό.  Στη ρίψη με μπαλάκι στα αγόρια πρώτος ήταν ο Νίκος Γκίνης από το  Δημοτικό Πεταλιδίου, δεύτερος ο Τόσκα Σαρρής από το 3ο Δημοτικό και τρίτος ο Γιώργος Χαρούνης από το Δημοτικό Εύας. Στη ρίψη με μπαλάκι στα κορίτσια πρώτη αναδείχθηκε η Κρινιώ Δημητροπούλου από το 3ο Δημοτικό, δεύτερη η Κωνσταντίνα Κρανιά από το Δημοτικό Πεταλιδίου και τρίτη η Κατερίνα Χριστοπούλου από το 1ο Δημοτικό.
Στον αγώνα άλμα σε ύψος  αγοριών πρώτος ήταν ο Γκολέσκου Φλορίν από το 3ο Δημοτικό,  δεύτερος  ο Γιώργος  Καραχάλιος από το 3ο Δημοτικό και  τρίτος ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος από το  Δημοτικό. Αριστομένη.  Στον αγώνα άλμα σε ύψος  κοριτσιών πρώτη ήταν η Ευγενία Τσιμπούρη από το 1ο Δημοτικό, δεύτερη η Σταυρούλα Κωτσοπούλου από το 1ο Δημοτικό και τρίτη η Χριστίνα Αγγελοπούλου από το 1ο Δημοτικό.
Τέλος  στον αγώνα άλμα σε μήκος  αγοριών πρώτος ήταν ο Ιωάννης Δημητρίου από το 2ο Δημοτικό, δεύτερος ο Σταύρος Παναγιωτόπουλο από το 2ο Δημοτικό και  τρίτος ο Μανώλης Κοντομανωλόπουλος από το 3ο Δημοτικό.
Στον αγώνα άλμα σε μήκος  κοριτσιών πρώτη  ήταν η Δήμητρα Μιχαλοπούλου από το 2ο Δημοτικό,  δεύτερη η Αθηνά Τριανταφυλλάκη από το 3ο Δημοτικό και τρίτη η Μαριάννα Ρούτση από το 3ο Δημοτικό.
Τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος,  ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Στραβόλαιμος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Παπαδόπουλος και Πολιτισμού Γιώργος Δαβίλλας και οι διευθυντές των σχολείων.