Σάββατο, 20 Ιούνιος 2015 14:00

Ομορφο θέαμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις στην Καλαμάτα, στο οποίο συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από 10 έως 16 ετών και οι φίλοι του αθλήματος έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα.


Τους αγώνες διοργανώνει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας στα γήπεδα του στον Κορδία και στην Τέντα.
Χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε τους αγώνες κυρίως ταμπλό σε αγόρια και κορίτσια 12 και 14 ετών,  Σήμερα θα γίνει το κυρίως ταμπλό 16 ετών και ο δεύτερος γύρος σε όλες τις κατηγορίες, ενώ θα ξεκινήσουν και τα διπλά.
Από μεσσηνιακής πλευράς, ο Χαράλαμπος Κουλουμπός αποκλείστηκε στα προκριματικά, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις. Και αυτό στην παρθενική του εμφάνιση δυσκόλεψε τον ον Παπαχατζή από την Πάτρα που ήταν το Νο1 στο ταμπλό των προκριματικών.  Θετική εμφάνιση έκανε και ο Νικήτας Μαλαπάνης, αλλά επίσης αποκλείστηκε, όπως και οι Γιώργος Τσούκλερης και  Ντύλαν Παπανικολάου,
Η Αγγελική Κουλουμπού αγωνιζόταν χθες το βράδυ και είχε ξεκινήσει καλά τον αγώνα, ενώ σήμερα είναι η σειρά του Παναγιώτης Καρελάς.
Ολοι οι παραπάνω αθλητές ανήκουν στον ΟΑΚ.
Από τον Ομιλο Αντισφαίρισης Μεσσήνης η Νικολέτα Κορδονούρη και η  Κωνσταντίνα Καλυβιώτη πέρασαν χωρίς αγώνα από τα προκριματικά, αλλά χθες αποκλείστηκαν.