Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 20:14

ΣΚΑΚΙ: Με τρεις ομάδες συμμετείχε ο ΝΟΚ στο τουρνουά Rapid των Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στα Φιλιατρά το Ομαδικό Τουρνουά Rapid 2015, της ΕΣΣΠΕΠ με διοργανωτή τον Σκακιστικό Σύλλογο Φιλιατρών.


Από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας συμμετείχαν τρεις ομάδες. Δύο ομάδες με στόχο την καλύτερη προπόνηση των νεαρών αθλητών τους και με μια ομάδα όπου συμμετείχαν οι «παλαίμαχοι» η οποία κατέλαβε τη 4η θέση με 3 νίκες και 2 ήττες.
Συμμετείχαν 13 ομάδες από την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου. Με την Α’ ομάδα του ΝΟΚ αγωνίστηκαν οι Μουτζούρης Μανώλης, Παπαδόπουλος Σπύρος, Σωφρονάς Ανδρέας, Μπακής Απόλλων. Με τη Β’ ομάδα αγωνίστηκαν οι Λαμπρακόπουλος Αλέξανδρος, Λιάκος Χρήστος, Κεχαγιάς Κωνσταντίνος, Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος και με την Γ’ ομάδα αγωνίστηκαν οι Διαμαντέας Πέτρος, Λαμπρόπουλος Βαγγέλης, Κινόπουλος Αργύρης, Καλογεράκος Σταμάτης.
Το πρωτάθλημα διεξήχθη στον χώρο του Φουρναράκειου. Οι υπεύθυνοι καθώς και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συνεχάρη καν τους διοργανωτές για την εξαιρετική φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Ετοιμάζονται για τους
αγώνες της Α' εθνικής

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ετοιμάζονται με σειρά προπονήσεων για την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο Porto Rio της Πάτρας στις 3-8 Ιουλίου.
Δηλώνουν μάλιστα ότι θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια  για μια αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδας και για την παραμονή στην Α’ Εθνική Κατηγορία.