Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2015 19:15

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Πρωτιά στο πανελλήνιο για την Αδαμοπούλου του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας!

Γράφτηκε από τον

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Στεφανία Αδαμοπούλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EUROPE Κορασίδων - Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στις 22 - 24 Ιουνίου 2015 στην Ραφήνα.


Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, με συνοδό τον Γιώργο Σπυρόπουλο, κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EUROPE κορασίδων και την δεύτερη θέση στην κατηγορία των γυναικών.
Η πανελληνιονίκης και πολλά υποσχόμενη ιστιοπλόος αν και έτρεξε αυτούς τους αγώνες με μικρή προετοιμασία στην συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας σύμμαχο μόνο την εμπειρία και την θέληση για διάκριση, έκανε αυτό που φανταζόταν ακατόρθωτο.
Επίσης με τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας αγωνίστηκε και η Eυαγγελία Μακροπούλου Ευαγγελία που κυριολεκτικά έχασε στο νήμα μια διάκριση.
Συνολικά έγιναν 5 ιστιοδρομίες στην θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας με συνθήκες δύσκολες αφού χαρακτηριστικό είναι πως την πρώτη μέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες λόγω των ισχυρών ανέμων.
Με σταθερές κούρσες και με σύνολο 52 βαθμούς, η Στεφανία Αδαμοπούλου έδειξε ότι έχει βάλει γερές βάσεις για το μέλλον. Αθλήτρια στην κατηγορία LASER 4,7 του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ξεκινώντας από τις κατηγορίες υποδομών, έδωσε το καλύτερο εαυτό της και κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία EUROPE.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας μετά από αυτή την διάκριση εξασφάλισε μόρια για τις πανελλαδικές εξετάσεις.