Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2015 18:54

Επίδειξη καράτε στη "Χρυσή Αμμο" από τον Παμμεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Πέφτει σήμερα Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα η "αυλαία" της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου στην κατασκήνωση της  «Χρυσής Άμμου» που βρίσκεται στην παραλία της Ανάληψης.

Ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε θα ανοίξει για μια ακόμη χρονιά την εκδήλωση που θα περιλαμβάνει πολλά δρώμενα,  προεξέχοντος αυτού της αυτοάμυνας, με μπροστάρη τον προπονητή του Παμμεσσηνιακού  Ιωάννη  Μπούρα  που έφερε  το άθλημα του Καράτε κοντά στα παιδιά τις ημέρες που βρέθηκαν στην κατασκήνωση. Το "παρών" θα δώσει και ο πρόεδρος  της διαιτησίας  στην Νότια Ελλάδα και μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε Ευθύμιος  Μπούρας.
Οι μικροί κατασκηνωτές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετείχαν με μεγάλο ζήλο στα μαθήματα αυτοάμυνας και ετοιμάζονται για την επίδειξη που θα γίνει σήμερα. Στην εκδήλωση αυτή που θα λάβει χώρα με αφορμή την τελετή λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου θα συμμετάσχουν οι κατασκηνωτές αλλά και επίλεκτη ομάδα του Παμμεσσηνιακού Α.Σ.  από την Καλαμάτα και τα Κρεμμύδια. Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει και παρουσίαση καλλιτεχνικών δρωμένων  από τους κατασκηνωτές της «Χρυσής Άμμου».
Στο μεταξύ,  συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τα μαθήματα στον  Παμμεσσηνιακό Α.Σ. Καράτε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου που βρίσκεται Φιλελλήνων και Ομήρου 6 (δίπλα στο κολυμβητήριο), καθώς και στο παράρτημα των Κρεμμυδίων..