Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 13:14

ΚΑΡΑΤΕ: Εντυπωσίασε ο Παμμεσσηνιακός στη «Χρυσή Άμμο»

Γράφτηκε από τον
ΚΑΡΑΤΕ: Εντυπωσίασε ο Παμμεσσηνιακός στη «Χρυσή Άμμο»

Με επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης της 1ης κατασκηνωτικής περιόδου στη «Χρυσή Άμμο» που βρίσκεται στην Ανάληψη Μεσσηνίας.

Την αυλαία άνοιξε η επίδειξη καράτε από τον Παμμεσσηνιακό που ενθουσίασε εκατοντάδες γονείς και φίλους. Στη συνέχεια οι κατασκηνωτές επιδόθηκαν σε χορούς και τραγούδια, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την 1η  κατασκηνωτική περίοδο στην πανέμορφη  «Χρυσή Άμμο». 
Οι μικροί κατασκηνωτές μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος κάτω από την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του συλλόγου Ευθύμιου και Ιωάννη Μπούρα. Έτσι μαζί με μια επίλεκτη ομάδα του συλλόγου από την Καλαμάτα και τα Κρεμμύδια οι μικροί κατασκηνωτές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά σε εκατοντάδες φίλους, γονείς και παιδιά που κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.
Ο κόσμος έμεινε εντυπωσιασμένος από την υψηλή τεχνική κατάρτιση των αθλητών/τριών του Παμμεσσηνιακού και την ανταπόκριση των κατασκηνωτών με μόλις 10 μαθήματα αυτοάμυνας.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος στην επίδειξη είναι οι εξής: Κώστας Ασημακόπουλος, Λεωνίδας Αγγελόπουλος, Δημήτριος Λαπιώτης , Περικλής Κακούνης, Ελένη Σταυριανού, Κατερίνα Κακούνη, Σοφία Κακούνη, Άγγελος Τορνατζής, Δημήτριος Αποστολόπουλοςς, Νικόλαος Χρονάς , Γιώργος Ζόμπολας, Ιωάννης Μπακάκης, Δημήτρης Καγκαράκης, Φώτης Ζόμπολας, Αλέξανδρος Καραπατάς, Δήμητρα Μπακάκη, Μαρία Φουρτούνη, Σταυρούλα Μπακάκη, Σίσσυ Ράλλη, Σοφία Δημοπούλου, Ηλίας Παπανικολάου, Γεράσιμος Σταβαράκης, Αποστόλης Μιχαλόπουλος, Όλγα Πλεμμένου, Γιώργος Μπόμπος, Βάλια Μαθέ, Φανούρης Λιλής, Φώτης Μπόμπος, Αριστομένης Δημόπουλος, Ιωάννα Γιάνναρη, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Ηρακλής Κουρουνιώτης, Χρήστος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Γκικόπουλος, Στέφανος Αργυρόπουλος, Χριστίνα Γιαννοπούλου, Βασίλης Σαραντόπουλος, Σταυρίνα Σαβόγλου, Θεόδωρος Πολίτης, Νίκος Διαμαντόπουλος, Γιώργος Δουμάζος, Γιώργος Μπάζιος, Δημήτρης Γιαννακούρας, Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, Δημήτρης - Άγγελος Σκουρτσίδης και Αναστασία Διαμαντοπούλου.
Επιπλέον, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τα μαθήματα στον  Παμμεσσηνιακό Α.Σ. Καράτε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Καλαμάτα καθώς και στο παράρτημα των Κρεμμυδίων. Ενώ για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου ή στο τηλέφωνο 27210 20640, από τις 5:30 το απόγευμα, έως τις 11 το βράδυ.