Τρίτη, 21 Ιούλιος 2015 15:56

Πολύμερος και Μπισκιτζή στο καμπ του Ακρίτα

Γράφτηκε από τον
Πολύμερος και Μπισκιτζή στο καμπ του Ακρίτα

Η παρουσία Ελλήνων Ολυμπιονικών συνεχίζεται στο καμπ του Ακρίτα Καλαμάτας. Αυτή την εβδομάδα τα παιδιά του καμπ έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ζευγάρι των Ολυμπιονικών της κωπηλασίας Βασίλη Πολύμερου και Χρύσα Μπισκιτζή.


Οι δύο αθλητές φιλοξενούνται  στην πόλη μας και στο εργαστήρι Ολυμπιακής Παιδείας που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (EΘΝ.Ο.Α ) στις εγκαταστάσεις του "Elite
City Resort".
Oλοι οι συμμετέχοντες στο καμπ έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σε ένα Ολυμπιακό άθλημα που δεν υπάρχει στην πόλη μας σε ένα πρόγραμμα μοναδικό.
Ο Βασίλης Πολύμερος είναι πρωταθλητής της κωπηλασίας, δύο φορές Ολυμπιονίκης το 2004 και το 2008 στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.
Είναι παντρεμένος με την Χρύσα Μπισκιτζή και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.
Οι πιο σημαντικές διακρίσεις της Μπισκιτζή ήταν τo 2008 όταν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2008 όπου κατέκτησε με παρτενέρ τη Αλεξάνδρα Τσιάβου την  6η θέση
Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες εβδομάδες πέρασαν από το καμπ του Ακρίτα και άλλοι Ολυμπιονίκες όπως ο Περικλής Ιακωβάκης, η Εύα Χριστοδούλου και η Βούλα Κοζομπόλη ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα έρθουν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και στο καμπ του Ακρίτα και άλλοι Έλληνες Ολυμπιονίκες.