Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2015 22:46

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπακογιάννη και Κοζομπόλη στην πρώτη προπόνηση του τμήματος στίβου

Γράφτηκε από τον

Με την γνωστή Ολυμπιονίκη στο άλμα σε ύψος Νίκη Μπακογιάννη να δίνει ξεχωριστό χρώμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο η πρώτη επίσημη ανοιχτή σε όλους προπόνηση του τμήματος στίβου του Ακρίτα Καλαμάτας.


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που αυτή την εβδομάδα θα είναι στο καλοκαιρινό καμπ του Ακρίτα, έδειξε στους αθλητές του Καλαματιανού συλλόγου μερικά από τα μυστικά του αθλήματος της, αλλά και των δρόμων με εμπόδια.
Η προπόνηση ήταν ανοικτή για παιδιά ηλικίας 10-14 χρονών.
«Μας κάλεσε ο Ακρίτας και είναι χρέος μας να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις. Εύχομαι καλή πορεία στο τμήμα στίβου του Ακρίτα», τόνισε η Νίκη Μπακογιάννη που τόνισε ότι η Ελλάδα και η Καλαμάτα είναι γεμάτη ταλέντα.
Το παρών έδωσε και η Μεσσήνια Ολυμπιονίκης του υγρού στίβου Βούλα Κοζομπόλη, η οποία ήταν και στο καμπ του Ακρίτα πριν μερικές εβδομάδες. Σημείωσε πως τα παιδιά ευχαριστιούνται την συμμετοχή τους και άφησε ανοικτό το να υπάρξει στο μέλλον και τμήμα υγρού στίβου στον Ακρίτα.
Ο παράγοντας του Ακρίτα Πέτρος Παπαδόπουλος από την πλευρά του τόνισε:
«Έχουμε κοντά μας τους καλύτερους, όπως η Μπακογιάννη, η Κοζομπόλη και η Θεοδωρακοπούλου. Έχουμε το καλύτερο υλικό και θέλουμε να φτιάξουμε το καλύτερο τμήμα. Βάζουμε ψηλά τον πήχη».
Στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκε και η Καλαματιανή πρωταθλήτρια της ΑΕΚ Ελένη Θεοδωρακοπούλου που έκανε προπόνηση δρόμων στα παιδιά.