Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2015 16:58

KICK BOXING: Νέες επιτυχίες για την Golden Phoenix Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Για μία ακόμα φορά οι αθλητές της Golden Phoenix Καλαμάτας, είχαν το απόλυτο των επιτυχιών στο Open Championship summer edition, του Promoter Δημήτρη Κατσιάρα που πραγματοποιήθηκε την 1η Αυγούστου στο "Κάστρο Club" του Κατάκολου Ηλείας.

Συγκεκριμένα, η  Golden Phoenix Muay Thai Καλαμάτας έλαβε μέρος με 4 αθλητές σε αγώνες Kickboxing Κ-1 επίλεκτων αθλητών. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Γεωργανά,  ο οποίος επικράτησε συντριπτικά κατά του αντίπαλου του Κώστα Πρεντούλη, δάσκαλο της σχολής Black Bulls στην Κρήτη, με προπονήτρια την Μαρία Πανταζή με 62 αγώνες στο ενεργητικό του. Ο Γεωργανάς πήρε ομόφωνα τη νίκη ενθουσιάζοντας το κοινό με την καταπληκτική του εμφάνιση.
Με τεχνικό νοκ - άουτ πήρε τη νίκη ο Πέτρος  Καρατζάς, συνεχίζοντας το σερί με τις νίκες του. Ο Γιώργος Γεωργαντέας πήρε τη νίκη με εγκατάλειψη του αγώνα από τον αντίπαλό του. Επίσης καταπληκτική εμφάνιση έκανε ο  Ντίνος Γυφτέας που νίκησε τον αντίπαλό του επικρατώντας και στους 3 γύρους σε έναν πραγματικά σκληρό αγώνα ανταλλάζοντας πολύ ισχυρά χτυπήματα με τον αντίπαλό του σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο  προπονητής Σταύρος Καπώνης συγχαρεί όλους τους μαχητές της Golden Phoenix Muay Thai Καλαμάτας που έλαβαν μέρος στο Open Championship, λέγοντας: "Για άλλη μια φορά 100% επιτυχία μόνο νίκες! Μας κάνετε πραγματικά υπερήφανους! Συνεχίστε την σκληρή δουλειά, τα καλύτερα έρχονται…".