Τρίτη, 18 Αύγουστος 2015 19:19

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Με επιτυχία το τουρνουά επιπέδων

Γράφτηκε από τον

Με την διεξαγωγή των τελικών αγώνων σε όλες τις κατηγορίες ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα το 7ο Θερινό τουρνουά αντισφαίρισης Επιπέδων ΟΠΕΝ 2015 που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης  στο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου.


Στην μεγάλη κατηγορία των ανδρών Division1, μεγάλος νικητής ήταν ο τεχνικός διευθυντής του Ομιλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας Χρήστος Χριστόπουλος που νίκησε στον τελικό τον Αθηναίο Δημήτρη Κάκαρη  6-1/6-0. Την 3η θέση κατέλαβε ο Άρις Παπαγιαννόπουλος κερδίζοντας στον μικρό τελικό τον Κουλουμπό Χαράλαμπο της αγωνιστικής ομάδας του ΟΑ Καλαμάτας 6-1/6-1.
Στην κατηγορία των Ανδρών Division2, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Τσακόπουλος (ΣΑ Μεσσήνης)  κερδίζοντας στον τελικό τον Αργύρη Μπάλα από τη Σπερχογεία με 2-1σετ (3-6/7-5/10-7). Την 3η θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Σπανός από την Αμφιθέα νικώντας στον μικρό τελικό τον Δημήτρη Δημητρόπουλο από τη Μεσσήνη με 6-2/6-4.
Στις γυναίκες στη μεγάλη κατηγορία  Division1, χρυσό μετάλλιο και  μεγάλη νικήτρια η Αγγελική Κουλουμπού του ΟΑ Καλαμάτας η οποία κέρδισε στο μεγάλο τελικό την επίσης  Καλαματιανή  Χριστίνα Εξηνταβελώνη με 6-2/7-6. Την 3η κατέλαβε η Άννα Προδρόμου από τη Μεγαλόπολη, κερδίζοντας την Αθηναία Ευαγγελία Γεωργαρά με 6-1/6-0.