Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2013 12:55

O Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης διοργανώνει το 2ο εσωτερικό τουρνουά της ακαδημίας

Γράφτηκε από τον

Το 2ο Εσωτερικό τουρνουά της ακαδημίας του θα διοργανώνει ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης.
Οι αγώνες θα γίνουν στις 28-30 Ιουνίου στα γήπεδα τένις του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Νικολάου.


Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 24 του μήνα ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί την επομένη, στις 25 Ιουνίου.
Υπεύθυνος των αγώνων θα είναι ο Περικλής Καλοφωλιάς και επιδιαιτητής αγώνων ο Γιώργος Τσουμπράκος.
Οσον αφορά τις κατηγορίες, ισχύουν τα παρακάτω...


Μονό ενηλίκων
ανδρών - γυναικών

Απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες μαθητές που συμμετείχαν τουλάχιστον για ένα δίμηνο στα τμήματα ενηλίκων την τελευταία διετία 2011-2013.
Θα διεξαχθούν δύο κατηγορίες, μονού ανδρών και μονού γυναικών. Το σύστημα των αγώνων θα είναι με το σύστημα νοκ-άουτ. Οι αγώνες του μονού θα παίζονται στα 2 νικηφόρα σετ, των 6 game. Στα game, σε περίπτωση ισοπαλίας 6-6 θα ακολουθεί (Tie brake 7 πόντων). Στα σετ, σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 θα ακολουθεί (Tie brake 7 πόντων).

Παιδιά κάτω των 16 ετών

Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας γεννηθέντα έως και το 1997 και είναι ικανά να αγωνισθούν σε ολόκληρο το γήπεδο. Το σύστημα των αγώνων θα είναι με το σύστημα των νοκ-άουτ ή σε ομίλους ανάλογα τις συμμετοχές. Οι αγώνες του μονού θα παίζονται στα 2 κερδοφόρα μίνι σετ των 4 game, σε περίπτωση ισοπαλίας (4-4) θα ακολουθεί tie brake των 7 πόντων.

Παιδιά κάτω των 10 ετών,
πορτοκαλί επίπεδο μικτό

Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της ακαδημίας που είναι ικανά να αγωνισθούν στο πορτοκαλί γήπεδο. Το σύστημα των αγώνων θα είναι με το σύστημα νοκ-άουτ ή σε ομίλους ανάλογα τις συμμετοχές. Οι αγώνες του μονού θα παίζονται στα 2 κερδοφόρα μίνι σετ των 4 game, σε περίπτωση ισοπαλίας 4-4 θα ακολουθεί tie brake των 7 πόντων.

Παιδιά κάτω των 10 ετών,
κόκκινο επίπεδο μικτό

Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της ακαδημίας που είναι ικανά να αγωνισθούν στο κόκκινο γήπεδο.
Το σύστημα των αγώνων θα είναι με το σύστημα νοκ-άουτ ή σε ομίλους ανάλογα τις συμμετοχές. Οι αγώνες του μονού θα παίζονται στα 2 κερδοφόρα μίνι σετ των 4 game, σε περίπτωση ισοπαλίας 4-4 θα, ακολουθεί tie brake των 7 πόντων.