Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 15:29

ΣΚΑΚΙ: Επιτυχίες της ακαδημίας του ΝΟΚ στον Πύργο

Γράφτηκε από τον

Σημαντικές επιτυχίες είχε η σκακιστική ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στο τουρνουά «Ευ Αγωνίζεσθαι» που διεξήχθη στον Πύργο την Κυριακή 30 Αυγούστου.


Ο Δημήτρης Μπαλόκας ισοβάθμησε στην 1η θέση της γενικής κατάταξης με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες σε ένα τουρνουά όπου συμμετείχαν 69 σκακιστές και σκακίστριες απ’ όλη την Πελοπόννησο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται για την τρίτη μεγάλη επιτυχία του νεαρού σκακιστή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας για το 2015 μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών Ε.Σ.Σ.Π. και την ισοβαθμία στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ανδρών της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.
Πολύ καλή παρουσία είχε και ο 16άχρονος Κωνσταντίνος Κεχαγιάς που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 20 ετών συνεχίζοντας την ανοδική πορεία και βελτίωση του.

Από Δευτέρα οι εγγραφές

Οι εγγραφές στην σκακιστική ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και για τον μήνα Σεπτέμβριο παιδιά και ενήλικοι θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τα μαθήματα από τον εξωτερικό συνεργάτη του συλλόγου, Fide instructor και ομοσπονδιακό μαιτρ  Θοδωρή Τσεκούρα.
Εγγραφές - πληροφορίες από Δευτέρα 7/9 στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας (εγκαταστάσεις Ν.Ο.Κ.) 6.00 – 8.00 μ.μ., στη γραμματεία του Ν.Ο.Κ. καθημερινά 4:00 – 8:00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  (HYPERLINK "http://www.nokchess.gr/" \t "_blank" www.nokchess.gr) καθώς και στη σελίδα στο facebook (Σκακιστική ακαδημία Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας).