Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2015 14:58

Στα δικαστήρια με Πουλόπουλο ο Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από τον
Στα δικαστήρια με Πουλόπουλο ο Παπαδόπουλος

Πριν από λίγες μέρες, ο Δημήτρης Πουλόπουλος, επί σειρά ετών προπονητής και παράγοντας του Μεσσηνιακού, κατήγγειλε τον έφορο τμήματος στίβου του Ακρίτα Πέτρο Παπαδόπουλο (που ήταν παλαιότερα στο σύλλογο), για ανεπίτρεπτη συμπεριφορά.

Λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο κ. Παπαδόπουλος "καθισμένος στην κεντρική είσοδο του σταδίου, προσπαθεί δίνοντας υποσχέσεις να προσελκύσει και να στελεχώσει την ομάδα στίβου του υπό ίδρυση σωματείου του,  με αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου, αλλά και των ακαδημιών".
Ο Πέτρος Παπαδόπουλος απάντησε χθες στις καταγγελίες δηλώνοντας ότι θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Με έκπληξη διάβασα στο τοπικό τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη συνέντευξη τύπου του ΜΓΣ  και ειδικά το κομμάτι στο οποίο ο κ.  Πουλόπουλος, έφορος στίβου του ΜΓΣ μου επιτέθηκε απρεπέστατα με συκοφαντίες και ψευδή. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό στη Μεσσηνία και χωρίς κανείς να μπορεί να μου προσάψει το οτιδήποτε. Σήμερα συνεχίζω το έργο μου ως έφορος στίβου στον Ακρίτα με το ίδιο μεράκι, όραμα, στόχους και ανιδιοτέλεια.  Για τις οποίες συκοφαντίες και ψεύδη από τον κ. Πουλόπουλο δεν έχω να απαντήσω κάτι και δηλώνω ότι θα ακολουθήσω τη δικαστική οδό".