Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2013 20:10

Επιτυχημένο το 2ο τουρνουά αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο ΟΑΜ

Γράφτηκε από τον
Επιτυχημένο το 2ο τουρνουά αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο ΟΑΜ


                                                          
Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής το  2ο τουρνουά αντισφαίρισης Καλοκαίρι 2013 που διοργανώνεσαι  ο τοπικός όμιλος στις εγκαταστάσεις του  Αθλητικού κέντρου Αγίου Νικολάου Μεσσήνης.


Το τριήμερο τουρνουά ήταν για όλα τα τμήματα της ακαδημίας (ενηλίκων και τζούνιορ) με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων και τις καλοκαιρινές διακοπές, σύμφωνα με το αγωνιστικό σχεδιασμό του ομίλου. Μετά  την ολοκλήρωση των τελικών ακολούθησαν  οι απονομές επάθλων και το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι του αθλήματος. Το δώρο του τουρνουά  ήταν ένα  PSP VITA προσφορά του μέλους, Ηρακλή Βασιλόπουλου κληρώθηκε στον αθλητή της ακαδημίας Σταύρο Παναγιωτόπουλο.
Αναλυτικά οι νικητές σε όλες της κατηγορίες:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Πράσινο επίπεδο:  Μεγάλη κερδισμένη και η έκπληξη της διοργάνωσης ήταν η  Κατερίνα Αποστολοπούλου που κατέκτησε επάξια το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας δύσκολα στο ταϊ - μπρέικ την Αναστασία Αθανασοπούλου με 2-1 σετ. Την τρίτη κατέκτησε η Βασιλική Φωτεινοπούλου.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΙΠΕΔΟ: Χρυσό μετάλλιο για τον Φώτη Φωτεινόπουλο που κέρδισε στο μεγάλο τελικό την Χρυσαφένια Κόρπη. Τρίτη θέση η Κωνσταντίνα  Καλυβιώτη που επικράτησε της Νικολέτας Κορδονούρη.
Κόκκινο επίπεδο: Χρυσό μετάλλιο η Ιωάννα Αποστολοπούλου, αργυρό  ο Χαράλαμπος Μουρούφας και χάλκινο ο Πέτρος Οικονομίδης.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟΥ ΑΝΔΡΩΝ:
Στο μεγάλο τελικό της Κυριακής ο Δημήτρης Κολινιάτης κέρδισε τον Παναγιώτη Σιάχο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στον μικρό τελικό ο  Αρις Σιάχος νίκησε τον Δημήτρη Σπανό και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Η Σταυρούλα Πυλιώτη κέρδισε πολύ δύσκολα στο ταϊ - μπρέικ (2-1 σετ) στον μεγάλο  τελικό την Ελισάβετ Ηλιοπούλου και κατέκτησε την 1η θέση. 
Χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Κατερίνα Χαίνη.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι παρακάτω μαθητές των τμημάτων της ακαδημίας:
Ανδρες: Δημήτρης Κολινιάτης, Αρις Σιάχος, Παναγιώτης Σιάχος, Παναγιώτης Ξυδιάς, Δημήτρης Σπανός, Ηρακλής Βασιλόπουλος, Σπύρος Κουφόγιαννης, Θύμιος Σπανός και Δημήτρης Κυριακάκης.
Γυναίκες: Σταυρούλα Πυλιώτη, Ελισάβετ Ηλιοπούλου, Κατερίνα Χαινη, Βούλα Γρηγοροπούλου και Κέλλυ Δημητρούλια.
Τζούνιορ Πράσινο Επίπεδο (16 ετών και κάτω): Κατερίνα Αποστολοπούλου, Αναστασία Αθανασοπούλου, Βασιλική Φωτεινοπούλου, Παναγιώτης Θωμόπουλος, Παναγιώτης Κοταρίδης, Στάυρος Παναγιωτόπουλος και Δημήτρης Καρτερολιώτης.
Τζούνιορ Πορτοκαλί Επίπεδο (10 ετών και κάτω): Φώτης Φωτεινόπουλος, Χρυσαφένια Κόρπη, Κωνσταντίνα Καλυβιώτη, Νικολέτα Κορδονούρη, Ερικέτη Παναγιωτοπούλου, Νεφέλη Μπάκα, Φώτης Περιβολάρης, Χριστιάνα Κοταρίδη. Τζούνιορ Κόκκινο Επίπεδο (10 ετών και κάτω): Ιωάννα Αποστολοπούλου, Χαράλαμπος Μουρούφας, Πέτρος  Οικονομίδης και Γιώργος Καλοφωλιάς.