Παναγιώτης Πρεζεράκος

Παναγιώτης Πρεζεράκος

Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Μυτσκίδη στον πάγκο του Απόλλωνα Καλαμάτας τη ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

 

Την ικανοποίηση του από την πορεία της προετοιμασίας, τις δύο εβδομάδες που ήταν στο Καρπενήσι εξέφρασε ο προπονητή της Καλαμάτας Σάκης Τσιώλης μιλώντας στην “Ελευθερία”.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει το Διαβολίτσι την προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Πάμισου, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Με ποδόσφαιρο συνεχίζονται σήμερα οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ονομασία “19α Δημάκεια”, που πραγματοποιούνται στο αθλητικό κέντρο “Παναγιώτης Αλάμαρας” στα Κερασούλια των Πηγών Αλαγονίας και διοργανώνει ο Δημάκειος Εκπαιδευτικός Αθλητικός Ομιλος “Ο Ταΰγετος”.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστών των τμημάτων Κ17 και Κ20 της Καλαμάτας, όπου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας σε συμβούλιο που πραγματοποίησε τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Μεσσηνιακού, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού Ανάληψης θα φορούν και την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές.

Τρίτη, 09 Αύγουστος 2022 14:07

Στην Ομόνοια ο Βαβαρούτσος

Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε χθες αργά το απόγευμα η Ομόνοιας, καθώς απέκτησε τον 27χρονο αμυντικό Βαγγέλη Βαβαρούτσο.

Σελίδα 1 από 128

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ