ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ
Με τη συμμετοχή του Απόλλωνα Καλαμάτας διεξάγεται σήμερα και αύριο το φάιναλ φορ βόλεϊ κορασίδων Κ -18 της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου.
Η ΕΣΠΕΠ ανέθεσε τη διοργάνωση σε δύο σωματεία, τη Γυμναστική Ενωση Ναυπλίου και τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.
Έτσι σήμερα οι ημιτελικοί θα γίνουν στο Ναύπλιο και την Κυριακή οι τελικοί στην Καλαμάτα.
Τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στην Πελοπόννησο, θα διεκδικήσουν ο Απόλλων Καλαμάτας, ο Αίολος Αγυιάς, η Γ.Ε. Ναυπλίου και η Παναχαϊκή.
Ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει στον σημερινό ημιτελικό στις 4 μ.μ. τον Αίολο Αγυιάς, ενώ η Γ.Ε. Ναυπλίου θα παίξει στις 6.30 μ.μ. με την Παναχαϊκή.
Οι νικητές θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής και οι ηττημένοι στον μικρό.
Να σημειωθεί ότι το φάιναλ φορ κορασίδων Κ -18 είναι αφιερωμένο στην προώθηση της υγιεινής διατροφής των νέων αθλητριών και στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.
Το πρόγραμμα των Αγώνων:
Σάββατο – Ημιτελικοί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου
16:00 Απόλλων Καλαμάτας – Α.Ο. Αίολος Αγυιάς
18:30 Γ.Ε. Ναυπλίου – Παναχαϊκή Γ.Ε.
Κυριακή – Τελικοί στο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας Καλαμάτας
14:00 Μικρός Τελικός
17:00 Μεγάλος Τελικός – Απονομές
