Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 21:51

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Πλήρωσε τις απουσίες της με ΕΑ Πατρών η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Οι απουσίες των Μπλάουελ, Αποστολόπουλου ήταν όπως αποδείχθηκε ανασταλτικός παράγοντας για την Καλαμάτα '80 ώστε να γνωρίσει την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας από την νεανική αλλά πολύ μαχητική ομάδα της ΕΑ Πατρών με 3-2 σετ.


Οι Πατρινοί λοιπόν ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και εκμεταλλευόμενοι όλα τα προβλήματα των γηπεδούχων πήραν το πρώτο σετ με 25-19.
Από την πλευρά τους οι παίκτες του Δημητρακόπουλου έδειξαν στην συνέχεια σημάδια αντίδρασης και εν μέρει δικαιώθηκαν αφού επικράτησαν δικαιολογημένα στα δύο επόμενα σε με 25-17, 25-21.
Ετσι η συνάντηση έφθασε στο τέταρτο σετ όπου οι φιλοξενούμενοι αν και είδαν τον προπονητή τους να παίρνει κόκκινη κάρτα-πόντο στο υπέρ τους 9-10 σε διαμαρτυρία του στον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης Καψάσκη (δεύτερος ήταν ο Σαραβελάκης) δεν πτοήθηκαν με συνέπεια να προηγηθούν με 23-19 για να ισοφαρίσει η Καλαμάτα '80 σε 23-23. Οι παίκτες της ΕΑΠ όμως με περισσότερες όπως αποδείχθηκε ψυχικές δυνάμεις επικράτησαν με 25-23 και οδήγησαν έτσι την αναμέτρηση στο ται-μπρεικ. Και στο πέμπτο παρόλο που οι Καλαματιανοί έκαναν την προσπάθεια της δικής τους αντίδρασης ισοφαρίζοντας σε 14-14, 15-15 και 16-16 η ΕΑΠ βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει και σε αυτό με 18-16 φθάνοντας έτσι σε μια πολύ σημαντική για αυτήν επιτυχία.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 (Δημητρακόπουλος) : Μπουσούνης, Μάνα, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Μανιατέας, Κωτσάκης, Εξαρχέας -λ / Μπεσής, Σκαρτσίλης.
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Αγγελόπουλος) : Πατρινός, Σαρακίνης, Τσαρκάτογλου, Μούρτζης, Κάβουρας, Δασκαλόπουλος, Σύρος -λ / Καραγεώργος -λ, Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος, Μακρυγιάννης, Καραγιάννης, Γιαννούτσος.