Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 13:15

Ηττα 3-1 για τις νεάνιδες του Μεσσηνιακού στο Αργος

Γράφτηκε από τον
Ηττα 3-1 για τις νεάνιδες του Μεσσηνιακού στο Αργος

Την ήττα με 3-1 (25-13, 15-25, 25-22, 25-17) γνώρισε η ομάδα νεανίδων του Μεσσηνιακού την Κυριακή στο Άργος. 

 

Ο αγώνας έγινε στο κατάμεστο από φιλάθλους και των δύο ομάδων γήπεδο του Άργους με τον Μεσσηνιακό να έχει σημαντικές απουσίες καθώς έλειπαν οι Σαμπάτη Βέλμαχου, Βεργινάδη.

Μεσσηνιακός (Γωγώ Σουρή): : Παπαδοπούλου, Ντεκελέ, Γεωργουλάκου, Ντάκουρη, Αντωνοπούλου, Κουτσουροπούλου, Μπούνα, Καραγιάννη, Καραμπάτσου, Μπαξιβανάκη.

Την αποστολή του Μεσσηνιακού συνόδευσαν οι Άννα Ματεέσκου και η Κατερίνα Πουλοπούλου, όπως και αρκετοί γονείς. Ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας από τα κορίτσια του Μεσσηνιακού απέναντι στην έμπειρη και πολύ καλή ομάδα του Άργους. 

Αξίζει να σημειωθεί το συγκινητικό αντίο της αρχηγού Αργυρώς Γεωργουλάκου (έχει πανελλήνιες εξετάσεις) με όλες τις συμπαίκτριες της να φωνάζουν το όνομα της και να την ευχαριστούν για την έως τώρα συμβολή της στην ομάδα.

 

Ενώ η σχετική ανακοίνωση των υπευθύνων του τμήματος βόλεϊ των «πράσινων» ήταν η εξής: «Οι αρχές που πήρες από τα χρόνια σου στον Μεσσηνιακό, να συμπληρώνουν τις αρχές που πήρες από την οικογένειά σου και μαζί με την αγωνιστικότητα και το ασίγαστο πάθος σου, είμαστε σίγουροι πως υπάρχει μείγμα για να διακριθείς και να προοδεύσεις στην ζωή σου. Στον Μεσσηνιακό πάντα θα υπάρχει θέση για την Αργυρώ Γεωργουλάκου. Καλή επιτυχία στον αγώνα σου».