Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 21:16

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Μεσσηνιακός νίκησε 3-1 την ισχυρή Παλλήνη και ανέβηκε στην 2η θέση

Γράφτηκε από τον

Ακόμη μια σπουδαία τρίποντη νίκη κόντρα στην δυνατή Παλλήνη αυτή τη φορά πήρε προχθές ο Μεσσηνιακός με 3-1 σετ στο Κλειστό της Παραλίας και ανέβηκε στην 2η θέση του 2ου υποομίλου του Α' ομίλου στην Α2 γυναικών.


H γηπεδούχος καλαματιανή ομάδα αρχικά με την εμφάνισή της έκανε εύκολα το υπέρ της 2-0 (25-15, 25-18), όμως η Παλλήνη στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και η αναμέτρηση απέκτησε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ετσι φθάσαμε στο 25-24 για τον Μεσσηνιακό στο τρίτο σετ όπου οι φιλοξενούμενες βρήκαν τις λύσεις να επικρατήσουν τελικά σε αυτό με 27-25.
Η ίδια περίπου αγωνία όσον αφορά την εξέλιξη της συνάντησης επικράτησε και στο τέταρτο σετ όπου ο Μεσσηνιακός παρότι προηγήθηκε με 24-20, η Παλλήνη ισοφάρισε σε 24-24 με τον πρώτο ρέφερι της αναμέτρησης Χανδρινό να δείχνει κόκκινη κάρτα στον προπονητή της φιλοξενούμενης και να κατεβαίνει από την σκάλα σφυρίζοντας την λήξη με σκορ 25-23 για τις γηπεδούχες.
Ομως μετά από τις διαμαρτυρίες της Παλλήνης και την ενημέρωση της γραμματείας ότι το σκορ ήταν 25-24 για τον Μεσσηνιακό, ανέβηκε πάλι στην σκάλα για να παιχθεί ο τελευταίος όπως αποδείχθηκε πόντος για τις πράσινες (26-24), τον οποίο πανηγύρισαν έντονα αφού έπαιρναν απόλυτα δίκαια μια σημαντική για την πορεία τους νίκη από ένα σημαντικό αντίπαλο.
Δεύτερος ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Γιαννακάκος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Παναγοπούλου, Σουρή, Κωσταντοπούλου, Σκλήρη , Ραμούνδου, Τζούλου/ Σαμπάτη -λ, Μπούνα -λ, Ζερίτη, Χειλαδάκη, Μπαξεβανάκη.
ΠΑΛΛΗΝΗ (Τουρνάκης): Σκλάβαινα, Τζίμα, Γιαννέλου, Οικονομοπούλου, Πολίτη, Καραμπάγια / Μπάγια -λ, Κούρτη -λ, Στάθη.