Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2015 14:51

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νίκη για το ΝΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Τη νίκη με 3-0 σετ πήρε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμάτας σε ματς που έγινε την Κυριακή, για τον 3ο όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΠ.

Ο αγώνας φιλοξενήθηκε στο Κλειστό της παραλίας και τον παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων, δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα.
Οι νεαρές αθλήτριες του Γιάννη Σκαρτσίλη, παρά το γεγονός ότι είχαν απέναντί τους μια πολύπειρη ομάδα, υπερείχαν σε όλους τους τομείς και πήραν μια δίκαιη και πανάξια νίκη. Ειδικά στα πρώτα δυο σετ η ομάδα του ΝΟΚ ήταν πολύ ανώτερη. Στο τρίτο σετ, αν και τραυματίστηκε η Παπουτσή(αρχηγός της ομάδας, αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα), ο ΝΟΚ δεν έχασε το ρυθμό του και επικράτησε τελικά εύκολα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βασικός κορμός της ομάδας αποτελείται από κορασίδες και παγκορασίδες!
Τα σετ ήταν 25-12, 25-16, 25-17.
Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Παπουτσή, Καράμπελα Ε, Ρομπάκη, Γιακουμή, Καράμπελα Χ.,  Μαργέλη, Τζώρτζη, Κοντογόνη(λ), Μέγγου, Μυλωνά, Δημητροπούλου.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χριστοπούλου, Κουφού, Σπανάκη, Καραγλάνη, Σκορπιδέα, Νιάρχου, Καζάκη(λ), Θάνου, Μάραντου, Παπουτσή, Σκαφιδά, Καπόγλη.

Νίκη και για τις κορασίδες

Η ομάδα βόλεϊ κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κέρδισε το Σάββατο την αντίστοιχη ομάδα του Πήγασου Μάνης με 3-0 σετ, σε παιχνίδι που έγινε στο κλειστό της Παραλίας στα πλαίσια του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ. Τα σετ ήταν: 25-15, 25-13, 25-18. Η επικράτηση το ΝΟΚ ήταν σχετικά εύκολη. Δεν πρέπει όμως να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι η ομάδα του Πήγασου αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με 6 παίκτριες οι οποίες τα έδωσαν όλα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια
ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καράμπελα, Μαργέλη, Γαλανοπούλου, Τζώρτζη, Μέγγου(λ), Μυλωνά, Γαϊτανάρου, Δημητροπούλου, Πατσιλίβα.
ΠΗΣΑΣΟΣ: Κετριμέα, Κουλαθαλί, Κίστα, Περδικέα, Ταβουλαρέα, Αζεμάϊ.