Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 13:59

Μια νίκη και μια ήττα οι γυναίκες του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της ομάδας βόλεϊ του ΝΟΚ στα παιχνίδια που έδωσε τις προηγούμενες μέρες.


Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, σε αναβληθέντα αγώνα που έγινε στο κλειστό του Ναυπλίου, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΝΟΚ έχασε από την αντίστοιχη ομάδα της ΓΕ Ναυπλίου με 3-0 σετ.
Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια του 3ου ομίλου  του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΠ.
ΝΟΚ: Παπουτσή,Καράμπελα Ε., Γιακουμή, Καράμπελα Χ., Μαργέλη, Μέγγου, Κοντογόνη(λ), Τζώρτζη, Μυλωνά, Γαϊτανάρου.
ΓΕΝ: Αρμπερώρη, Ξενάκη, Κετρόϊ(λ), Ασωνίτη, Σταθογιαννοπούλου, Παπαγεωργίου(λ), Κατσαρού, Τσιλιμίγκρα, Χατζησοφρωνίου, Γεωργίου, Αντότσι, Σάββα, Σπυρίδη.
Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΝΟ Καλαμάτας νίκησε στο κλειστό της Παραλίας, ύστερα από ένα αγωνιώδες παιχνίδι, τον Οίακα Ναυπλίου με 3-1 σετ (25-23,25-23,19-25,25-16).
ΝΟΚ: Παπουτσή, Καράμπελα Ε., Γιακουμή, Μαργέλη, Καράμπελα Χ., Κοντογόνη(λ), Νικολιτσέα, Τζώρτζη, Μυλωνά, Δημητροπούλου.
ΟΙΑΚΑΣ: Σπηλιώτη, Λιατσοπούλου, Χρηστακίδη, Σκούρα, Καραμάνου, Γαλάνη, Μάϊνα, Γκίκα, Κλεώπα(λ), Μπόμπου, Δημητρίου, Μαργιόλα.

Νίκες για κορασίδες
και παγκορασίδες

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο Κλειστό της Παραλίας η ομάδα βόλεϊ  κορασίδων του ΝΟΚ κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Ακρίτα με 3-1 σετ(25-17,17-25,25-19,25-22). Το παιχνίδι ήταν για τον 5ο όμιλο της ΕΣΠΕΠ.
ΝΟΚ: Καράμπελα, Μαργέλη, Κοντογόνη(λ), Τζώρτζη, Μανιάτη,  Νικολιτσέα, Μέγγου, Δημητροπούλου, Μυλωνά, Γαϊτανάρου,Φλαούνα.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Καπλάνη, Ανδρούτσου, Βαμβακούση, Παναγούλια, Καρακύκλα, Κουράκου, Καϊσιόλη, Γιαννακοπούλου, Μπουζέα, Θανάση, Γιαννοπούλου(λ).
Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 στο κλειστό της Παραλίας η ομάδα βόλεϊ των παγκορασίδων 2 του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας νίκησε με 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμάτας '80. Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια του β' ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.
Έπαιξαν οι παρακάτω:
ΝΟΚ:Αραπάκη, Μπότη, Μπίτσικα, Νικολοπούλου, Τσεκουρά, Αγγελοπούλου, Αθανασοπούλου, Σακελλαρίου, Ζαφειροπούλου, Μπαλιάμη.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΄80: Πανταζή, Γκίζα, Γαμβρούλη, Κριαρά, Ριζά, Παναγοπούλου, Μπουλούκου, Κοζάκη, Μαραγκούλια, Παναγιωτακοπούλου.