Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 13:59

Μια νίκη και μια ήττα οι γυναίκες του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μια νίκη και μια ήττα οι γυναίκες του ΝΟΚ

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της ομάδας βόλεϊ του ΝΟΚ στα παιχνίδια που έδωσε τις προηγούμενες μέρες.


Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, σε αναβληθέντα αγώνα που έγινε στο κλειστό του Ναυπλίου, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΝΟΚ έχασε από την αντίστοιχη ομάδα της ΓΕ Ναυπλίου με 3-0 σετ.
Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια του 3ου ομίλου  του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΠ.
ΝΟΚ: Παπουτσή,Καράμπελα Ε., Γιακουμή, Καράμπελα Χ., Μαργέλη, Μέγγου, Κοντογόνη(λ), Τζώρτζη, Μυλωνά, Γαϊτανάρου.
ΓΕΝ: Αρμπερώρη, Ξενάκη, Κετρόϊ(λ), Ασωνίτη, Σταθογιαννοπούλου, Παπαγεωργίου(λ), Κατσαρού, Τσιλιμίγκρα, Χατζησοφρωνίου, Γεωργίου, Αντότσι, Σάββα, Σπυρίδη.
Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΝΟ Καλαμάτας νίκησε στο κλειστό της Παραλίας, ύστερα από ένα αγωνιώδες παιχνίδι, τον Οίακα Ναυπλίου με 3-1 σετ (25-23,25-23,19-25,25-16).
ΝΟΚ: Παπουτσή, Καράμπελα Ε., Γιακουμή, Μαργέλη, Καράμπελα Χ., Κοντογόνη(λ), Νικολιτσέα, Τζώρτζη, Μυλωνά, Δημητροπούλου.
ΟΙΑΚΑΣ: Σπηλιώτη, Λιατσοπούλου, Χρηστακίδη, Σκούρα, Καραμάνου, Γαλάνη, Μάϊνα, Γκίκα, Κλεώπα(λ), Μπόμπου, Δημητρίου, Μαργιόλα.

Νίκες για κορασίδες
και παγκορασίδες

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο Κλειστό της Παραλίας η ομάδα βόλεϊ  κορασίδων του ΝΟΚ κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Ακρίτα με 3-1 σετ(25-17,17-25,25-19,25-22). Το παιχνίδι ήταν για τον 5ο όμιλο της ΕΣΠΕΠ.
ΝΟΚ: Καράμπελα, Μαργέλη, Κοντογόνη(λ), Τζώρτζη, Μανιάτη,  Νικολιτσέα, Μέγγου, Δημητροπούλου, Μυλωνά, Γαϊτανάρου,Φλαούνα.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Καπλάνη, Ανδρούτσου, Βαμβακούση, Παναγούλια, Καρακύκλα, Κουράκου, Καϊσιόλη, Γιαννακοπούλου, Μπουζέα, Θανάση, Γιαννοπούλου(λ).
Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 στο κλειστό της Παραλίας η ομάδα βόλεϊ των παγκορασίδων 2 του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας νίκησε με 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμάτας '80. Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια του β' ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.
Έπαιξαν οι παρακάτω:
ΝΟΚ:Αραπάκη, Μπότη, Μπίτσικα, Νικολοπούλου, Τσεκουρά, Αγγελοπούλου, Αθανασοπούλου, Σακελλαρίου, Ζαφειροπούλου, Μπαλιάμη.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΄80: Πανταζή, Γκίζα, Γαμβρούλη, Κριαρά, Ριζά, Παναγοπούλου, Μπουλούκου, Κοζάκη, Μαραγκούλια, Παναγιωτακοπούλου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ