Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 13:39

Εχασαν οι γυναίκες του ΝΟΚ, νίκη για τις κορασίδες

Γράφτηκε από τον
Εχασαν οι γυναίκες του ΝΟΚ, νίκη για τις κορασίδες

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε την Κυριακή η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΝΟΚ στη Μεγαλόπολη από τα Λύκαια.


Η ομάδα της Καλαμάτας είχε στη σύνθεσή της νεαρά κορίτσια, με τα μεγαλύτερα να είναι μαθήτριες της Α' Λυκείου και τα μικρότερα της Α' Γυμνασίου με αποτέλεσμα να χάσει με 3-0 (25-13,25-21,25-22).
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 2ο και στο 3ο σετ η ομάδα του ΝΟΚ προηγήθηκε με 18-12 και 18-10 αντίστοιχα! Εκεί όμως μέτρησε η απειρία των νεαρών κοριτσιών.
Είναι σίγουρο όμως ότι η εμπειρία που αποκτούν σιγά σιγά θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον.
Εξάλλου, η προτεραιότητα για την διοικούσα επιτροπή του τμήματος είναι η δουλειά με τα νέα παιδιά.
ΝΟΚ: Καράμπελα, Μαργέλη, Γιακουμή, Κοντογόνη(λ), Τζώρτζη, Νικολιτσέα, Μυλωνά, Δημητροπούλου, Μπότη, Νικολοπούλου Ι., Νικολοπούλου Αλ.
ΛΥΚΑΙΑ: Ηλιοπούλου, Αποστολοπούλου, Γεωργοπούλου, Καρατζαφέρη, Βαλτεσινιώτη, Δημητρακοπούλου, Γιαννακοπούλου, Ροζολή, Καρβουνιάρη, Αργυροπούλου(λ), Παπαγγελή, Φασουλή(λ).
Στο μεταξύ, το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό γυμναστήριο της Πύλου η ομάδα βόλεϊ κορασίδων του ΝΟ Καλαμάτας κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Πύλου με 3-0 σετ (20-25,15-25,24-26). Το ματς έγινε με την παρουσία αρκετών φίλων του βόλεϊ που δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα.
ΝΟΚ: Καράμπελα, Μαργέλη, Κοντογόνη(λ), Νικολιτσέα, Τζώρτζη, Γαλανοπούλου, Μυλωνά, Μέγγου, Μανιάτη, Γαϊτανάρου, Φλαούνα, Δημητροπούλου.
ΠΥΛΟΣ: Αθανασίου, Καραθανάση, Χρονοπούλου, Κατσίγιαννη, Μέμα, Κοντογόνη, Καλογεροπούλου, Γεωργιτσοπούλου, Δαδοπούλου.