Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2016 13:36

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Ανάρπαστα τα εισιτήρια για το αυριανό ματς με Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον

Στους ρυθμούς του αυριανού αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Καλαμάτας κινούνται στην Καλαμάτα '80.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί τους «πράσινους» σε νοκ άουτ παιχνίδι για το οποίο υπάρχει ήδη μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων. Χθες έφυγε ένα μεγάλο μέρος των εισιτηρίων του αγώνα και σήμερα ενδέχεται να εξαντληθούν τα «μαγικά χαρτάκια» για το αυριανό ματς.
Θυμίζουμε ότι τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων και για σήμερα είναι Kαφεκούτι (Μακεδονίας 16 & Θεμιστοκλέους όλη την ημέρα), Κρεοπωλείον 29 (Φαρών 29 και Καλλιπατείρας από τις 9.00 ως τις 14.00 και Δημοτικο Σταδιο Καλαματας από τις 14.30 ως της 22.00.
Όπως έχει ανακοινώσει η Καλαμάτα '80, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται κανονικά στα σημεία πώλησης ως και αύριο Τετάρτη το μεσημέρι στις 2 μ.μ.
Αγωνιστικά, ο τεχνικός της Καλαμάτας '80 Χρήστος Δημητρακόπουλος δεν υπολογίζει μόνο στον Φέλιξ Μπλάουελ που λείπει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και ετοιμάζονται με μεγάλη διάθεση για το αυριανό ματς - γιορτή με τους «πράσινους».
Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά, ωστόσο στην Καλαμάτα '80 θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να είναι όσο ανταγωνιστικοί γίνεται απέναντι στους «πράσινους».