Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2016 19:50

ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΟΛΕΪ: Προκρίθηκαν τα κορίτσια, αποκλείστηκαν τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς σήμερα στην Μεγαλόπολη η πρωταθλήτρια των Λυκείων της Μεσσηνίας ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Αντίθετα, τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, που επίσης είχαν πάρει τον τίτλο στην Μεσσηνια, νίκησαν σήμερα στον πρώτο αγώνα όμως έχασαν στον δεύτερο και αποκλείστηκαν.
Τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας στον πρώτο αγώνα νίκησαν το πρωί στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης με 2-0 σετ.
Το απόγευμα έπαιξαν, στο ίδιο γήπεδο με το το 2ο ΓΕΛ Κορίνθου και επικράτησαν με 2-1 σετ. Εχασαν το πρώτο με 25-23 αλλά πήραν το δεύτερο με 25-15 και το τάι μπρέικ με 15-7.
Αύριο θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση παίζοντας στις 10.30 το πρωί, ξανά στην Μεγαλόπολη, με το 2ο Λύκειο Ναυπλίου σε νοκ άουτ αγώνα.
Η ομάδα των αογριών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας το πρωί νίκησε με 2-0 σετ το ΓΕΛ Τροπαίων, σε αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης. Το απόγευμα αντιμετώπισε στο ίδιο γήπεδο το ΓΕΛ Κιάτου όπου έχασε 2-0 σετ (25-14,25-22) και αποκλείστηκε.
KΟΡΙΤΣΙΑ 3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Ε. Καράμπελα, Κουτσουροπούλου, Παπουτσή, Χ. Καράμπελα, Μπούνα, Σταθουλοπούλου, Μαργέλη, Γεωργουλάκου, Ρομπάκη, Κοντογόνη, Βέλμαχου, Καψαμπέλη.
ΑΓΟΡΙΑ 3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πετρόγιαννης, Σπυρόπουλος, Κωστάκης, Σκιάς, Καρμίρης, Βλάσσης, Γεωργιόπουλος, Κωτσάκης, Φιλόνοβ.