Σάββατο, 19 Μάρτιος 2016 13:42

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου παίζει ο Μεσσηνιακός με Κόρινθο

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου παίζει ο Μεσσηνιακός με Κόρινθο

O δεύτερος της βαθμολογίας Μεσσηνιακός υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στις 6 στο Kλειστό της Παραλίας τον τρίτο ΑΣΠ Κόρινθος με εφικτό ζητούμενο την νίκη "σφραγίδα" για την προνομιούχο θέση που οδηγεί στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία.

Με αναμενόμενη λοιπόν την συμπαράσταση των φίλων του και όχι μόνο, το συγκρότημα της Γωγώς Σουρή ξέρει καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τις Κορίνθιες αλλά θεωρεί ότι μπορεί να τις ξεπεράσει αφού η συνολική αγωνιστική του εικόνα των τελευταίων αγώνων του δίνει αυτή την αισιοδοξία. Το σημερινό ματς αποτελεί άλλωστε την μεγαλύτερη πρόκληση για τον Μεσσηνιακό τα τελευταία χρόνια.

Κρίσιμο ματς του Ακρίτα με Χαλάνδρι

Ετοιμος για τους βαθμούς που θα τον φέρουν ακόμη πιο κοντά στην ανανέωση της παραμονής του και στην επόμενη  Α2 εθνική κατηγορία, ο Ακρίτας υποδέχεται αύριο το απόγευμα στις 6 στο Κλειστό της Παραλίας τον ΓΣ Χαλανδρίου, ο οποίος είναι επίσης κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Σημαντικό ρόλο στο θετικό αποτέλεσμα θα παίξει σίγουρα η παρουσία των φίλων της ομάδας αλλά στο γήπεδο και φυσικά η καλή αγωνιστική παρουσία που περιμένουν όλοι ότι θα έχουν οι παίκτριες του Μπάμπη Μυτσκίδη στο κρίσιμο αυτό ματς. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πανιώνιος 43

2. Μεσσηνιακός 40

3. Κόρινθος 37

4. Πετρούπολη34

5. Παλλήνη23

6. ΓΣ Χαλανδρίου22

7. Ακρίτας 21

8. Ίωνες20

9. Ιωνικός19

10. ΑΟ Θρίαμβος18

11. Ευρυάλη8

• Οι δύο πρώτοι πάνε στα μπαράζ ανόδου και οι τρεις τελευταίοι υποβιβάζονται.