Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 19:48

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με δέκα παγκορασίδες ο ΝΟΚ πήρε διπλό στο Ναύπλιο!

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΝΟ Καλαμάτας πήρε μεγάλη νίκη επί του Οίακα με 3-2 σετ το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου.

Τα σετ του αγώνα ήταν 25-21, 15-25, 25-12, 20-25, 10-15. Ο Οίακας είχε νεανικό σχήμα με πολλές κορασίδες, όμως ο ΝΟΚ είχε ακόμη πιο νεανική ομάδα αφού είχε στις τάξεις του δέκα παγκορασίδες! Κάτι που αποδυκνείει την καλή δουλειά που γίνεται εδώ και δυο χρόνια από το προπονητικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Γιάννη Σκαρτσίλη, ενώ πρέπει να σημειωθεί και η συμβολή του Δημήτρη Καθάρειου στις μικρές ηλικίες του ομίλου. 

Γενικά, το τμήμα βόλεϊ του ΝΟΚ έχει αναγεννηθεί κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες της διοικούσας επιτροπής που κάνει βήματα μπροστά στηριζόμενη στην οργάνωση, την μεθοδικότητα και δίνοντας το βάρος στις μικρές ηλικίες.

ΝΟΚ: Καράμπελα, Μαργέλη, Νικολιτσέα, Μυλωνά, Τζώρτζη, Κοντογόνη(λ), Γαλανοπούλου, Γαϊτανάρου, Νικολοπούλου(λ), Αραπάκη, Δημητροπούλου, Φλαούνα, Μπότη.

 

ΟΙΑΚΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Λιατσοπούλου, Χρυστακίδη, Καλιαγκούρη, Ζιάκου, Καραμάνου, Γαλάνη, Μάϊνα, Γκίκα, Κλεώπα(λ), Μπόμπου, Δημητρίου, Μαργιόλα.