Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 13:29

Η Εθνική Ομάδα Νεανίδων στον Δήμο Ευρώτα

Γράφτηκε από τον

Την Εθνική Ομάδα Νεανίδων βόλεϊ θα φιλοξενήσει το Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος  Βρεττάκος» του Δήμου Ευρώτα από τις 23 έως τις 29 Μαρτίου για την προετοιμασία της, εν όψει των αγώνων του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν στη Σερβία από τις 31 Μαρτίου έως τις 3  Απριλίου.

Στη διάρκεια της παραμονής της στην περιοχή του Ευρώτα η Εθνική Ομάδα θα προπονείται καθημερινά στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, ενώ θα δώσει φιλικό αγώνα με την Α.Σ.Π. Κορίνθου (Α2 Γυναικών) το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη. Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας αποτελείται από τον αρχηγό της Γιάννη Χλιό, τους δύο ομοσπονδιακούς προπονητές Γιάννη Ανδρεάδη και Βαγγέλη Σταθόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Ανδρέα Κόκκινο και τις 16 αθλήτριες :  Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Ελένη Καρακάση (ΑΟ Μαρκοπούλου),  Ασημίνα Νικολογιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου), Στυλιανή – Μαρίνα Τσιάκουλα (ΑΟ  Μαρκοπούλου), Αικατερίνη Βλάχου (ΑΟ Αιγάλεω), Λυδία – Ευαγγελία Κάστανου  (Παναθηναϊκός ΑΟ), Ελένη – Ελπίδα Μιλεντίγιεβιτς (Ολυμπιακός ΟΣΦΠ), Αριστέα  Τοντάϊ (ΑΕΚ Αθηνών), Μαρία – Ελένη Λύρα (ΓΣΚ Ηρακλής), Γεωργία Τσελέπη  (ΓΣΚ Ηρακλής), Αναστασία Γουγούση (ΑΣ Άρης), Άννα – Λαμπρινή Πήττα (ΑΣ  Άρης), Χρυσάνθη Σταματίου (ΑΣ Άρης), Παναγιώτα Ξανθοπούλου (ΑΠΣ  Αίας Ευόσμου), Άλκηστις Καραφουλίδου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού), Βασιλική –  Μαρία Διάλλα (ΕΑ Λαρίσης).  

Για το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός που υποδέχεται ο Δήμος Ευρώτα, ο  πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Παναγιώτης Λυμπέρης υπογράμμισε μεταξύ άλλων : «Με  μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τις νεάνιδες της Εθνικής Ομάδας Βόλεϋ, οι οποίες  προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σερβία. Η  καλλιέργεια, ανάπτυξη και προώθηση των αθλητικών αξιών στην περιοχή μας,  αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα για εμάς και απασχόλησε το πεδίο δράσης μας  από την πρώτη κιόλας στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας. Η διάδοση του  αθλητικού ιδεώδους και η προαγωγή του υγιούς φίλαθλου πνεύματος αποτελούν  βασικούς στόχους του Νομικού Προσώπου και κατ' επέκταση του Δήμου μας. Άλλωστε, το «ευ αγωνίζεσθαι» ως θεσμός διέπεται από ένα σύνολο αξιών, που  αντικατοπτρίζει την κοινωνία μας και τον πολιτισμό μας».