Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016 12:13

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Να μείνει ζωντανός για τα μπαράζ θέλει ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σήμερα στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας βόλει γυναικών με τον Μεσσηνιακό να θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στις 5.30 το απόγευμα στο κλειστό "Ν. Πέρκιζας" στο Χαλάνδρι με τον γηπεδούχο ΓΣΧ, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες που του ανήκουν για την παρουσία του στα επερχόμενα μπαράζ ανόδου.

Βέβαια η αποστολή της Καλαματιανής ομάδας δεν θα είναι εύκολη αφού η γηπεδούχος καίγεται για βαθμούς,  λόγω της χαμηλής βαθμολογικής της θέσης κάτι βέβαια που μπορεί να ξεπεράσει λόγω της αναμφισβήτητης δυναμικότητας της.

Στις δύο αγωνιστικές που μένουν ο Μεσσηνιακός θέλει δύο νίκες και απώλεια ενός τουλάχιστον βαθμού της Κορίνθου (ή αλλιώς να πάρει ένα βαθμό περισσότερο από την Κόρινθο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές) για να πάρει την δεύτερη θέση και να πάει στα μπαράζ ανόδου. Την τελευταία αγωνιστική ο Μεσσηνιακός θα παίξει με τον Ακρίτα και η Κόρινθος εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο. 

Το σίγουρα ευχάριστο γεγονός για την τεχνικό και παίκτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή είναι η καλή αγωνιστική κατάσταση που έδειξαν οι αθλήτριες της σε αυτήν την μίνι 15ήμερη προετοιμασία μετά το τελευταίο εντός έδρας άτυχο για αυτές παιχνίδι κόντρα στον ΑΣΠ Κόρινθος.

Ο Ακρίτας Καλαμάτας αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πανιώνιος 46

2. Κόρινθος 40

3. Μεσσηνιακός 40

4. Πετρούπολη34

5. Παλλήνη26

6. Ακρίτας 24

7. ΓΣ Χαλανδρίου22

8. Ίωνες 21

9. Θρίαμβος20

10. Ιωνικός19

11. Ευρυάλη8

 

• Οι δύο πρώτοι πάνε στα μπαράζ ανόδου και οι τρεις τελευταίοι υποβιβάζονται.