Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 18:49

ΒΟΛΕΪ - ΜΓΣ: Με τρίποντη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με Ακρίτα πάει στα μπαράζ ανόδου

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ - ΜΓΣ: Με τρίποντη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με Ακρίτα πάει στα μπαράζ ανόδου

 

Το τοπικό ντέρμπι του Μεσσηνιακού με τον Ακρίτα Καλαμάτας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Α2 εθνικής γυναικών στο βόλεϊ.

Ο αγώνας θα γίνει στις 7.30 μ.μ. το Σάββατο στο Κλειστό της Παραλίας με τυπικά γηπεδούχο τον Μεσσηνιακό και θα έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο Μεσσηνιακός είναι στην 2η θέση, ένα βαθμό μπροστά από την Κόρινθο. Με τρίποντη νίκη επί του Ακρίτα παραμένει στην 2η θέση ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η Κόρινθος και παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α1 εθνική.

Ο Ακρίτας από την πλευρά του δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο καθώς την περασμένη αγωνιστική εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. 

Το ματς αναμένεται να προσελκύσει στο Κλειστό αρκετούς φίλους του βόλεϊ για να παρακολουθήσει τις δύο κορυφαίες Μεσσηνιακές ομάδες. 

Ο αγώνας της Κορίνθου με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο θα γίνει την άλλη μέρα, την Κυριακή στις 4 μ.μ. Δεν θα έχει ενδιαφέρον το αποτέλεσμα του για τον Μεσσηνιακό, αν ο ίδιος έχει πάρει τους τρεις βαθμούς το Σάββατο. Σε διαφορετική περίπτωση, οι «πράσινοι» θα ελπίζουν ότι η Κόρινθος θα φέρει στην χειρότερη περίπτωση το ίδιο αποτέλεσμα με αυτούς ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα του ενός βαθμού (καθώς μειονεκτούν οι Μεσσήνιες σε ενδεχόμενη ισοβαθμία). 

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του 2ου υποομίλου είναι: 

Παρασκευή 8/4

Ευρυάλη - Πετρούπολη (9.30 μ.μ.)

(Καντλή, Λιάκου)

Σάββατο 9/4

Μεσσηνιακός - Ακρίτας (7.30 μ.μ.)

(Τσουμελέας, Χριστοδουλόπουλος)

Ιωνες - Χαλάνδρι (6 μ.μ.)

Μόσχος, Παπαχατζής)

Ιωνικός - Θρίαμβος (6 μ.μ.)

(Αντωνόπουλος, Μαυρικίδου)

Κυριακή

Πανιώνιος - ΑΣΠ Κόρινθος (4 μ.μ.)

(Μουλά, Οικονόμου)

 

Ρεπό: Παλλήνη