Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 12:13

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πρώτο ματς με Πανιώνιο σήμερα ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

 

Πρεμιέρα σήμερα στο κλειστό Κουκούλι στην Πάτρα της πρώτης φάσης των αγώνων κατάταξης για την άνοδο στην επόμενη Α1 εθνική κατηγορία  με την συμμετοχή των ομάδων του Πανιωνίου, του Ηλυσιακού, της Θέτιδας Βούλας και του Μεσσηνιακού.

Σύμφωνα λοιπόν με το επίσημο πρόγραμμα του τριημέρου, η πολύ μεγάλη προσπάθεια της Καλαματιανής ομάδας για την παρουσία της στην δυάδα που οδηγεί στην επόμενη φάση, αρχίζει απόψε στις 8 κόντρα στο φαβορί όχι μόνο στους αγώνες της Αχαϊκής πρωτεύουσας αλλά και για την άνοδο στην μεγάλη εθνική κατηγορία τον Πανιώνιο  Νέας Σμύρνης.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πάρα πολύ καλά αφού ήταν μαζί στον 2ο όμιλο ενώ οι δύο ομάδες είχαν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. 

Ο Μεσσηνιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Πανιώνιο, αύριο Σάββατο θα παίξει με τον Ηλυσιακό και θα ολοκληρώσει τους αγώνες του την Κυριακή κόντρα στην Θέτιδα Βούλας. Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση των μπαράζ. Εκεί θα δημιουργήσουν νέο όμιλο μαζί με τις δύο ομάδες των ομίλων του βορρά και οι τρεις πρώτες από τις τέσσερις ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την Α1 εθνική. Από τον όμιλο του βορρά έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση η Ελπίδα Αμπελοκήπων και οι Μακεδόνες Αξιού. 

Το θετικό για τον Μεσσηνιακό είναι ότι η σπουδαία τεχνικός και αθλήτρια του Γωγώ Σουρή μέχρι χθες το βράδυ ετοίμασε την ομάδα της όσο καλύτερα μπορούσε σε όλα τα επίπεδα που απαιτούν αυτές οι αναμετρήσεις με την παρουσία όλων των παικτριών της.

Τέλος το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν είναι: 

Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα

Θέτιδας Βούλας - Ηλυσιακός (6 μ.μ.)

Διαιτητές Πετούσης, Γκόλφης

Πανιώνιος - Μεσσηνιακός (8 μ.μ.)

Διαιτητές Μενεσλής, Πρέντζας

 

Σάββατο

Πανιώνιος - Θέτιδα Βούλας (6 μ.μ.)

Διαιτητές Πρέντζας, Πετούσης

Μεσσηνιακός - Ηλυσιακός (8 μ.μ.)

Διαιτητές Γκόλφης, Μενεσλής

 

Κυριακή 17/4

Ηλυσιακός - Πανιώνιος (4 μ.μ.)

Διαιτητές Μενεσλής, Πρέντζας

Θέτιδα Βούλας - Μεσσηνιακός (6 μ.μ.)

Διαιτητές Πετούσης, Γκόλφης