Κυριακή, 17 Απρίλιος 2016 22:08

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Δεν τα κατάφερε στα μπαράζ ανόδου ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Δεν μπόρεσε τελικά, παρά τη αξιόλογη προσπάθεια όλων των αθλητριών του και στην Πατρα, να δώσει συνέχεια στην προσπάθεια ανόδου στην επόμενη Α1 εθνική κατηγορία ο Μεσσηνιακός.

Οι αντίπαλοι του στην πρωτη φάση των αγώνων μπαράζ που έγιναν στην Πάτρα φάνηκαν πιο έμπειροι και δυνατοί και ο Μεσσηνιακός γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς από Πανιώνιο, Ηλυσιακό και Θέτιδα Βούλας.
Ανεξάρτητα πάντως με τα αποτελέσματα στα μπαράζ, ο φετινός Μεσσηνιακός έκανε την δική του υπέρβαση η οποία δεν περασε απαρατήρητη από κανένα. Εχοντας τη σαν οδηγό μπορεί με καποιες προσθήκες την χρονιά που ερχεται να παραμείνει στο ίδιο αλλά και γιατί όχι να ανέβει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.
Η εικόνα των αγώνων της αχαϊκής πρωτεύουσας είναι:

1η ημέρα
Ηλυσιακός - Θέτις Βούλας   3-2
Πανιώνιος - Μεσσηνιακός 3-1 (18-25, 25-20, 25-23, 25-15)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωστακόπουλος): Τσιώνη, Πανταζή, Τσουμήτα, Οικονομάκη, Κούρδογλου, Ευθυμίου, Παγώνη -λ / Παπαδάκη -λ, Μερκούρη, Μαγγίνα, Φάκη, Μπακοδήμου.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Παναγοπούλου, Σουρή, Ζερίτη, Σκλήρη, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Σαμπάτη -λ / Μπεσή, Τζούλου, Σπανού.

2η ημέρα
Μεσσσηνιακός - Ηλυσιακός  0-3 (15-25, 20-25, 23-25)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Παναγοπούλου, Σουρή, Ζερίτη, Σκλήρη, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Σαμπάτη (λ) / Τζούλου, Μπεσή, Βέλμαχου.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιώσης): Ράγκου, Λιαρούτσου, Τσέλιου, Σωτηρίου, Δασκαλοπούλου, Κωνσταντίνου, Πασχάλη (λ) / Χαρίση, Γναρά, Χαμπιλομάτη, Τσιγαρίδα.
Θέτις Βούλας-Πανιώνιος 3-2

3η ημέρα
Ηλυσιακός - Πανιώνιος   3-0
Θέτις Βούλας - Μεσσηνιακός  3-0 (25-22, 25-18, 25-21)
ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ (Σωτηρόπουλος): Μελετιάδη, Φραγκιαδάκη, Τουρνάκη, Χριστοδούλου, Φωτεινού, Αναγνώστου, Κερασιώτου (λ) / Ζήση (λ), Λεωνίδου.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκλήρη, Παναγοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Τσούλου, Σουρή, Ζερίτη, Αντωνοπούλου (λ) / Σαμπάτη (λ), Βελμάχου, Μπέση, Χειλαδάκη, Μπαξεβανάκη, Σπανού.